Čo je to logická databáza?
Čo je to logická databáza?

Video: Čo je to logická databáza?

Video: Čo je to logická databáza?
Video: Logical Database Design 2024, Apríl
Anonim

Logické databázy sú špeciálne programy ABAP, ktoré získavajú údaje a sprístupňujú ich aplikačným programom. Najbežnejšie použitie logické databázy je stále čítať údaje z databázy tabuľky a priradiť ich k spustiteľným programom ABAP pri definovaní obsahu programu.

Okrem toho, aká je logická štruktúra databázy?

A logické dátový model resp logické schéma je dátový model konkrétnej problémovej domény vyjadrený nezávisle od konkrétneho databázy manažérsky produkt alebo technológia ukladania (fyzický dátový model), ale z hľadiska údajov štruktúry ako sú relačné tabuľky a stĺpce, objektovo orientované triedy alebo XML tagy.

Čo je to logická entita okrem vyššie uvedeného? Logické entity predstavujú „veci“spotrebované alebo vyrobené logické činnosti. Predstavuje niečo hodnotné pre skúmaný systém, preto subjekt objekt je pravdepodobne pretrvávajúci. Toto sú obchodné pravidlá a mali by byť definované externe subjektov a workflow-sú to samostatné objekty.

Vzhľadom na to, čo je logická databáza v SAP?

Logické databázy sú špeciálne ABAP programy, ktoré načítavajú údajov a sprístupniť ho aplikačným programom. The logická databáza číta údajov , v prípade potreby ich uloží do programu a potom ich riadok po riadku odovzdá aplikačnému programu alebo funkčnému modulu LDB_PROCESS pomocou pracovnej oblasti rozhrania.

Aký je účel modelovania logickej databázy?

A logický dátový model poskytuje všetky informácie o rôznych entitách a vzťahoch medzi entitami prítomnými v a databázy.

Odporúča: