Ako funguje Cisco IP SLA?
Ako funguje Cisco IP SLA?

Video: Ako funguje Cisco IP SLA?

Video: Ako funguje Cisco IP SLA?
Video: Jak funguje DNS 2024, Apríl
Anonim

Cisco IOS IP SLA posiela dáta cez sieť na meranie výkonu medzi viacerými sieťovými miestami alebo cez viacero sieťových ciest. Simuluje sieťové dáta a IP služby a zhromažďuje informácie o výkone siete v reálnom čase. – Meria jitter, latenciu alebo stratu paketov v sieti.

Tiež je potrebné vedieť, čo je IP SLA v sieti?

IP SLA (Dohoda o úrovni služieb internetového protokolu) je vlastnosťou Cisco Operačný systém pre internet ( Cisco IOS), ktorý umožňuje IT profesionálom zhromažďovať informácie o siete výkon v reálnom čase.

Po druhé, ako skontrolujem svoju IP SLA? Komu overiť a IP SLA prevádzkové štatistiky používajú príkaz show show ip sla štatistiky < sla číslo> detail. Každý iný IP SLA operácie budú fungovať trochu iným spôsobom, ale riadia sa rovnakými princípmi. Napríklad, IP SLA Operácia Path Echo bude používať ICMP ping pakety.

Je týmto spôsobom IP SLA vlastníctvom Cisco?

A. The Cisco IOS IP SLA kontrolný protokol je a vlastnícky protokol pre počiatočnú výmenu medzi Cisco IOS IP SLA zdroj a respondent.

Čo je prahová hodnota IP SLA?

IP SLA - Časový limit resp Prah . Časový limit je maximálny požadovaný čas SLA operácia na dokončenie - napríklad časový limit čakania na odpoveď sondy. Prah je hraničná hodnota nameraná nad VÝSLEDKOM operácie (napr. RTT alebo hodnota jitteru zhromaždená počas operácie).

Odporúča: