Obsah:

Ako nainštalujem atom na Dell Boomi?
Ako nainštalujem atom na Dell Boomi?

Video: Ako nainštalujem atom na Dell Boomi?

Video: Ako nainštalujem atom na Dell Boomi?
Video: Scary Teacher 3D - New Update New Levels Scary-Tale Ending (Android/iOS) 2021 2024, Marec
Anonim

Inštalácia Atom

  1. Zo stránky Build alebo zo stránky Atóm Obrazovka správy v účte, stiahnite si súbor inštalatér atómov . Vyberte si 32 alebo 64 bitovú verziu.
  2. Skopírujte Inštalácia skript na server.
  3. Zmeňte používateľov na „ boomi “, ktorý ste vytvorili vyššie, a spustite skript.
  4. Vyberte adresár pre Inštalácia .

Následne si možno položiť otázku, čo je atóm v Dell Boomi?

An Atóm je ľahký, dynamický runtime engine vytvorený pomocou patentovanej technológie, Atómy Boomi obsahuje všetky komponenty potrebné na vykonanie integračného procesu. Obsahuje všetky komponenty (konektory, transformačné pravidlá, obchodná/spracovateľská logika) potrebné na vykonávanie procesov.

Okrem toho, čo je boomi API? Dell Boomi API Správa je jediná škálovateľná platforma, ktorá podporuje komplet API životný cyklus, ktorý umožňuje organizáciám vytvárať, publikovať a centrálne spravovať API on-premise alebo v cloude. Internet vecí: poskytuje bezpečný a škálovateľný spôsob využívania informácií z pripojených zariadení v reálnom čase.

Tu je boomi nástrojom ETL?

Kúpené spoločnosťou Dell v roku 2010, Boomi ponúka integračnú platformu ako službu (iPaaS), ktorá zahŕňa ETL schopnosti. The Boomi Platforma sa môže pochváliť vysokou flexibilitou so schopnosťou integrovať dáta a aplikácie v cloude aj na mieste a podporuje spracovanie v reálnom čase, na základe udalostí a dávkové spracovanie.

Aká je funkcia správy API v boomi?

Publish-Dell Boomi API Management umožňuje zákazníkom rýchlo odhaliť akýkoľvek koncový bod ako webovú službu vrátane HTTP (SOAP/REST), FTP stránok, databáz, starších aplikácií a cloudových a mobilných aplikácií. Zákazníci môžu ovládať prevádzku, monitorovať časy odozvy a reagovať na chyby, a to všetko z jedinej obrazovky.

Odporúča: