Môžem odstrániť program na zlepšenie používateľského prostredia Acer?
Môžem odstrániť program na zlepšenie používateľského prostredia Acer?

Video: Môžem odstrániť program na zlepšenie používateľského prostredia Acer?

Video: Môžem odstrániť program na zlepšenie používateľského prostredia Acer?
Video: How to Remove All Windows 10 Built In Apps (UWP Bloatware) 2024, Apríl
Anonim

Alebo ty môžete odinštalovať Acer User Experience Improvement Program Framework z vášho počítača pomocou Add/ Odstrániť program v ovládacom paneli okna. Keď nájdete program Acer User Experience Improvement Program Framework, kliknite naň a potom robiť jedno z nasledujúcich: Windows Vista/7/8: Kliknite Odinštalovať.

Vzhľadom na to, čo je program na zlepšenie používateľského prostredia Acer?

Program na zlepšenie používateľskej skúsenosti Acer (v skratke UEIP) je navrhnutý tak, aby automaticky zbieral užívateľ údaje priamo z množstva používateľov z Acer Produkty. Budeme zlepšiť naše produkty s pomocou takých užívateľ údajov.

ako sa zbavím rýchleho prístupu Acer? Odstráňte Acer Quick Access cez Ovládací panel. Vyberte Rýchly prístup Acer > Kliknite na Odinštalovať (Ak je sivé, ide o systémovú aplikáciu, ktorú nemôžete odstrániť ) > Kliknite na Odinštalovať vyskakovacie tlačidlo na potvrdenie.

Okrem toho, môžem odinštalovať programy Acer?

Vo väčšine prípadov acer počítačoch aplikácie zabalené s operačným systémom z výroby robiť nepodporuje alebo nepomáha výkon a zvyčajne spôsobuje problémy. Prebieha odinštalovanie kolekcia bude nepoškodí počítač. Lacná oprava aplikácií je odinštalovať čo ty môcť.

Čo je rámec Acer AOP?

Rámec AOP je softvérový program vyvinutý spoločnosťou Acer . Manuálne zastavenie služby spôsobilo, že program prestal správne fungovať. Pridáva službu radiča na pozadí, ktorá je nastavená na automatické spúšťanie.

Odporúča: