Ako funguje záloha Avamar?
Ako funguje záloha Avamar?

Video: Ako funguje záloha Avamar?

Video: Ako funguje záloha Avamar?
Video: EMC Avamar - Overview of Backup Flow 2024, Smieť
Anonim

EMC Avamar je a zálohovanie a riešenie obnovy, ktoré obsahuje zálohovanie softvér, diskové ciele a globálne zákazník -stranná deduplikácia. Avamar pomáha riešiť tieto výzvy poskytovaním zákazník -bočná globálna deduplikácia, ukladanie zálohy na disku, centralizácia zálohovanie správu a replikáciu zálohovanie údajov medzi lokalitami.

Čo je v tejto súvislosti server Avamar?

Dell EMC Avamar je hardvérový a softvérový produkt na zálohovanie dát. Avamar Softvér poskytuje deduplikáciu založenú na zdroji, čím znižuje množstvo údajov server pred presunom údajov do cieľa zálohy. To sa líši od platformy Dell EMC Data Domain, ktorá vykonáva cieľovú deduplikáciu v zariadení na zálohovanie disku.

Podobne, čo je dátová doména v zálohe? Dátová doména je inline deduplikačný úložný systém, ktorý spôsobil revolúciu v oblasti diskov zálohovanie , archivácia a obnova po havárii, ktorá využíva vysokorýchlostné spracovanie.

Aký je teda rozdiel medzi Avamar a NetWorker?

Avamar je rýchle a efektívne zálohovanie a obnova prostredníctvom kompletného softvérového a hardvérového riešenia. EMC NetWorker softvér na zálohovanie a obnovu centralizuje, automatizuje a urýchľuje zálohovanie a obnovu dát v rámci vášho IT prostredia.

Ako reštartujem avamar v systéme Windows?

Štart a služby Avamar . Použite príkaz dpnctl začať.

1. Použite správcu Avamar na zastavenie všetkých prebiehajúcich záloh.

  1. Otvorte obrazovku Avamar Administrator > Aktivita.
  2. Vyhľadajte všetky „bežiace“zálohy.
  3. Kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte možnosť „Zrušiť aktivitu“.

Odporúča: