Spomaľujú indexy aktualizácie?
Spomaľujú indexy aktualizácie?

Video: Spomaľujú indexy aktualizácie?

Video: Spomaľujú indexy aktualizácie?
Video: ShowIT 2013: SQL Server Always On - čomu sa vyvarovať (Michal Tinthofer) 2024, Apríl
Anonim

1 odpoveď. Databáza indexy vytvoriť databázu aktualizácie pomalšie a zároveň rýchlejšie. Toto závisí od aktualizovať vyhlásenie: Keď máte aktualizovať na všetkých riadkoch ako aktualizovať súbor mytable mycolumn = 4711 potom index stvorenie bude Spomaľ a aktualizovať , pretože je to práca navyše, ktorá si vyžaduje čas.

Zrýchľujú indexy aktualizácie?

Indexy mať náklady na vložky, aktualizácie a odstráni. Derby musí robiť pracovať na udržiavaní indexy . Ak ty aktualizovať tabuľky, systém ich musí udržiavať indexy ktoré sú na stĺpcoch aktualizované . Takže mať veľa indexy môcť zrýchliť vybrať príkazy, ale spomaliť vkladanie, aktualizácie a odstráni.

ako indexy ovplyvňujú výkonnosť pri vkladaní aktualizácie a odstraňovania? Všeobecným pravidlom je, že čím viac indexy máte na stole, tým pomalšie VLOŽIŤ , UPDATE a DELETE operácie budú. To je dôvod, prečo pridávať indexy pre výkon je kompromis a musí byť správne vyvážený. Áno, rozhodne áno ovplyvniť výkon pre INSERTUPDATEDELETE operácií.

Podobne sa možno pýtať, spomaľujú indexy vkladanie?

1 odpoveď. Indexy a obmedzenia budú pomalé vložky pretože náklady na ich kontrolu a údržbu nie sú zadarmo. Réžiu možno určiť iba izolovaným testovaním výkonu.

Ako indexy ovplyvňujú výkon databázy?

Indexy sú dátové štruktúry, ktoré vám umožňujú rýchlo vybrať a zoradiť riadky v a databázy tabuľky. Ak sú napríklad vaše tabuľky často zasiahnuté príkazmi INSERT, UPDATE alebo DELETE, potom výkon mohol klesnúť, pretože indexy musia byť po týchto operáciách upravené.

Odporúča: