Čo je nastavené umiestnenie v PowerShell?
Čo je nastavené umiestnenie v PowerShell?

Video: Čo je nastavené umiestnenie v PowerShell?

Video: Čo je nastavené umiestnenie v PowerShell?
Video: Штукатурка стен - самое полное видео! Переделка хрущевки от А до Я. #5 2024, Smieť
Anonim

The Set - Poloha cmdlet súpravy práce umiestnenie na špecifikovanú umiestnenie . To umiestnenie môže byť a adresár , podadresár, aregistry umiestnenie alebo akéhokoľvek poskytovateľa cesta . Na vytvorenie názvu môžete použiť aj parameter StackName umiestnenie stohovať prúd umiestnenie stoh.

Podobne, ako môžem prejsť do priečinka v PowerShell?

Otvorte Windows PowerShell výberom Štart | Beh | PowerShell . Okná PowerShell výzva sa štandardne otvorí v koreňovom adresári vášho používateľa priečinok . Zmeňte na koreňový adresár C: zadaním cd c: v systéme Windows PowerShell výzva. Získajte zoznam všetkých súborov v koreňovom adresári C: pomocou príkazu dir.

Následne je otázkou, čo je LS v PowerShell? V Linuxe je príkaz chdir skratkou pre zmenu adresára. Rovnaký príkaz existuje v PowerShell . V Linuxe, ls príkaz znamená zoznam súborov a v systéme Windows znamená príkaz dircommand vytvoriť zoznam adresárov. Oba príkazy sú anály pre cmdlet Get-ChildItem PowerShell.

Otázkou tiež je, ako zmením predvolenú cestu v PowerShell?

Kliknite pravým tlačidlom myši na odkaz an zmeniť pracovný adresár z %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% do požadovaného adresára. Aneasier spôsob nastavenia a predvolená adresár je nasledujúci: kliknite pravým tlačidlom myši na Windows Powershell ikonu a pripnite na Štart.

Čo je ChildItem v PowerShell?

Popis. Get- ChildItem cmdlet získa položky na jednom alebo viacerých určených miestach. Ak je položka kontajner, dostane položky do kontajnera, ktorý je známy ako podradené položky. Miesta sú vystavené Get- ChildItem podľa PowerShell poskytovateľov.

Odporúča: