Čo vracia getClass v jazyku Java?
Čo vracia getClass v jazyku Java?

Video: Čo vracia getClass v jazyku Java?

Video: Čo vracia getClass v jazyku Java?
Video: Как писать аспекты с помощью Spring AOP [Путь к Spring AOP — Часть 1] 2024, Smieť
Anonim

getClass () je metóda triedy Object. Táto metóda sa vracia runtime trieda tohto objektu. Objekt triedy, ktorý je vrátený je objekt, ktorý je uzamknutý statickou synchronizovanou metódou reprezentovanej triedy.

Čo je to getClass () getName () v jazyku Java?

getClass vráti objekt Class, ktorý predstavuje triedu objektu. getName potom vráti názov tejto triedy ako reťazec. Tak napríklad „ahoj“. getClass() . getName() vráti sa java.

Môžeme tiež prepísať metódu getClass v jazyku Java? Kvôli tomuto všetkému Java triedy dedia metódy z objektu. Object deklaruje tri verzie čakania metóda , ako aj metódy notify, notifyAll and getClass . Títo metódy všetky sú konečné a nemôžu byť prepísané.

Následne je otázkou, čo robí návrat v Jave?

Ako robiť Používam „ vrátiť ” kľúčové slovo v Java ? The vrátiť kľúčové slovo sa používa vrátiť z metódy, keď je jej vykonanie dokončené. Keď vrátiť sa dosiahne v metóde, programe sa vracia na kód, ktorý ho vyvolal. Metóda môže vrátiť typ hodnoty alebo referencie alebo robí nie vrátiť hodnotu.

Čo je kanonický názov v jazyku Java?

Kanonický názov z a Java trieda je názov triedy spolu s balíčkom. Napríklad, kanonické meno triedy Súbor je java . io. Súbor. Môžete tiež získať kanonické meno pomocou konkrétnej triedy Java metóda.

Odporúča: