Ako nájdem schému MySQL?
Ako nájdem schému MySQL?

Video: Ako nájdem schému MySQL?

Video: Ako nájdem schému MySQL?
Video: How to Install MySQL (Database) & Workbench on Windows 10/11 | Download / Install MySQL - 2023 2024, Smieť
Anonim

Použi Schéma Inšpektor na prehliadanie všeobecných informácií schému objekty (zobrazené na obrázku, ktorý nasleduje). Umožňuje vykonávať úlohy údržby na stoloch, ako sú ANALÝZA, OPTIMALIZÁCIA, KONTROLA a TABUĽKA KONTROLNÝCH SÚČTOV. Ak chcete získať prístup k inšpektorovi, kliknite pravým tlačidlom myši a schému a vyberte a Schéma inšpektor.

Aká je teda schéma v MySQL?

Schéma je kolekcia tabuliek s riadkami a stĺpcami, pre ktorú je možné napísať samostatný dotaz schém ako databázy. Vlastne, schému znamenalo šablónu v MySQL . definujú veľkosť, typ, zoskupenie informácií. The schém mať databázové objekty, ako sú zobrazenia, tabuľky a privilégiá.

Následne je otázkou, ako zistíte štruktúru tabuľky? Tu je neúplný zoznam:

  1. sqlite3:. názov_tabuľky schémy.
  2. Postgres (psql): d názov_tabulky.
  3. SQL Server: sp_help table_name (alebo sp_columns table_name iba pre stĺpce)
  4. Oracle DB2: popíšte názov_tabuľky alebo popíšte názov_tabuľky.
  5. MySQL: popíšte názov_tabuľky (alebo zobrazte stĺpce z názvu_tabulky iba pre stĺpce)

Vzhľadom na to, aká je schéma databázy?

Schéma databázy . Termín schému “označuje organizáciu údajov ako plán toho, ako databázy je skonštruovaný (rozdelený na databázy tabuľky v prípade relačných databázy ). Formálna definícia a databázová schéma je súbor vzorcov (viet) nazývaných integritné obmedzenia uložené a databázy.

Ako môžem vidieť všetky tabuľky v MySQL?

Ak chcete získať a zoznam z tabuľky v MySQL databázu, použite mysql klientsky nástroj na pripojenie k MySQL server a spustite ZOBRAZIŤ TABUĽKY príkaz. Voliteľný modifikátor FULL bude šou a tabuľky zadajte ako druhý výstupný stĺpec.

Odporúča: