Obsah:

Čo je aplikácia Windows Phone pre počítač?
Čo je aplikácia Windows Phone pre počítač?

Video: Čo je aplikácia Windows Phone pre počítač?

Video: Čo je aplikácia Windows Phone pre počítač?
Video: WINDOWS PHONE В 2021 - МОЖНО ПОЛЬЗОВАТЬСЯ? | РЕТРОБЗОР 2024, Smieť
Anonim

The Aplikácia Windows Phone pre počítač je softvér od spoločnosti Microsoft, ktorý dokáže synchronizovať hudbu, fotografie, filmy, televízne programy a podcasty z vašej existujúcej knižnice Apple iTunes alebo Windows Knižnice pre vás Windows telefón 8.

Následne si možno položiť otázku, ako môžem nainštalovať aplikácie na môj Windows phone z PC?

Otvor Windows telefón Uložte na svojom PC webovom prehliadači a umiestnite kurzor myši do pravého horného rohu, kde uvidíte svoje Lumia podrobnosti o smartfóne. Po rozpoznaní smartfónu pokračujte v prehliadaní a skúmaní hier a aplikácie na Windows telefón Uložte a kliknite Inštalácia.

Následne je otázkou, či môžete umiestniť Windows na telefón? Pripojte svoj Android tablet/ telefón do počítača pomocou kábla USB. Potom vyberte Android > Windows (8/8.1/7/XP). Inštalácia a okná na tablete so systémom Android. vy mať možnosť „Odstrániť Android“. Kedy ty robíš potom nechcete spustiť dvojité spustenie (Windows a Android). budeš len beh okná v systéme Android telefón.

Ďalej je potrebné vedieť, ako pripojím telefón so systémom Windows k počítaču?

Kroky

  1. Otvorte počítač a telefón.
  2. Získajte kábel USB kompatibilný s telefónom Lumia 820. Pripojte menšiu stranu kábla k portu USB umiestnenému v spodnej časti telefónu.
  3. Pripojte druhú stranu kábla USB k portu USB počítača.
  4. Otvorte Windows Explorer.
  5. Kliknutím na Windows Phone otvoríte súbory.
  6. Pripojte sa.

Čo je to aplikácia Microsoft pre váš telefón?

Tvoj telefón je aplikácie vyvinutý Microsoft pre Windows 10 pre pripojenie Android alebo zariadenia so systémom iOS na zariadenia so systémom Windows 10. Umožňuje to a Windows PC na prístup k 25 najnovším fotografiám na a pripojený telefón , posielať SMS správy a robiť telefón hovory.

Odporúča: