Čo je to výskum AP?
Čo je to výskum AP?

Video: Čo je to výskum AP?

Video: Čo je to výskum AP?
Video: Усиление контроля за самогоноварением в России / Самогоноварение хотят запретить? 2024, Apríl
Anonim

AP Capstone ™ je diplomový program rady kolégia. Vychádza z dvoch rokov AP kurzy: AP Seminár a Výskum AP . Tieto kurzy namiesto výučby obsahu špecifického pre daný predmet rozvíjajú zručnosti študentov výskumu , analýza, argumenty založené na dôkazoch, spolupráca, písanie a prezentácia.

Vyzerá AP Capstone dobre?

Stojí však za zmienku, že v najlepšom prípade vy bude získať len voliteľný kredit za AP Capstone kurzy, keď sa dostanete na vysokú školu. Neberte AP Capstone ak chcete len známku; nebude to stáť za to, ale ak vám skutočne záleží na tom, aby ste sa naučili, ako sa učiť, AP Capstone bude dať ti veľkú nohu hore.

môžete si vziať AP Capstone online? Ale každopádne áno, verím AP Capstone sa ponúka prostredníctvom VirtualSC | VirtualSC, ale len to vedzte by ste očividne nedostanú rovnakú skúsenosť v an online samozrejme ako by ste v štandardnom prostredí triedy.

Čo je to škola AP Capstone?

The AP Capstone program je v podstate a vysoká škola Board program, ktorý prostredníctvom série dvoch ročných tried vybavuje študentov nezávislými výskumnými, kolaboratívnou tímovou prácou a komunikačnými zručnosťami, ktoré vysoké školy čoraz viac oceňujú.

Je AP Capstone kurz angličtiny?

Konkrétne, ako sa vysoké školy pozerajú na AP Capstone program, a ak triedy prevzaté ( Seminár AP a AP výskum) počítaný ako hodiny angličtiny pochádzajúci zo strednej školy. V iných prípadoch môže stredná škola vyžadovať, aby študenti absolvovali hodina angličtiny navyše k triedy AP Capstone.

Odporúča: