Je ReAttach oddelené pomlčkou?
Je ReAttach oddelené pomlčkou?

Video: Je ReAttach oddelené pomlčkou?

Video: Je ReAttach oddelené pomlčkou?
Video: Автомобильный генератор 12 В для бесщеточного генератора 2024, Apríl
Anonim

Čo je správne: “ znovu pripojiť “alebo „znovu- priložiť “? Obe sú akceptované, ale Fowler radí, že väčšina slov s re by nemala byť s pomlčkou . Výnimkou sú prípady, keď je tretie písmeno e (opätovné zadanie, opätovné napájanie atď.) alebo keď je spojovník rozlišuje dva významy (rozpamätať sa/znovu pozbierať, prepočítať/prepočítať).

Keď to vezmete do úvahy, ako sa píše opätovné pripojenie?

_ˌiː_?_t_ˈa_t?_t], [?ˌiː?tˈat??t], [?ˌiː?tˈat‍?t] (fonetická abeceda IPA).

8 písmen

  1. pripojený,
  2. katedrála,
  3. katéter,
  4. čelenka,
  5. znovu pripojiť.

Okrem toho, sú spolu sponzorované pomlčky? AP hovorí, že by to malo byť s pomlčkou kedykoľvek sa to týka niekoho povolania alebo postavenia: spol - autor, spol - predseda, spol - sponzora , spol -pracovník. Chicagský štýl hovorí, že „ spol “zvyčajne by nemalo byť s pomlčkou : spoluautor, spolupredseda, spoluorganizátor, spolupracovník.

Otázkou tiež je, čo znamená opätovné pripojenie?

opätovné pripojenie v britskej angličtine (ˌriː?ˈtæt?m?nt) chirurgia. akt alebo proces opätovné pripojenie niečo, alebo niečo, čo bolo znovu pripojená . The opätovné pripojenie Terryho nohy sa ukázalo ako neúspešné. Collinsov anglický slovník.

Prihlasujete pomlčky?

2 odpovede. Sloveso je Prihlásiť sa . Podstatné meno je Prihlásiť sa . Podstatné meno je lepšie s spojovník , pretože signin by sa mohlo zamieňať so skratkou podpisovanie to stratilo svoj apostrof.

Odporúča: