Ako si nastavím Nixplay?
Ako si nastavím Nixplay?

Video: Ako si nastavím Nixplay?

Video: Ako si nastavím Nixplay?
Video: CS:GO - Ako si Nastaviť Krajšie a Výraznejšie FARBY ! | TomT 2024, Smieť
Anonim

Prejdite na stránku www. nixplay .com a vyberte možnosť „Vytvoriť účet“v pravom hornom rohu obrazovky. Prípadne si môžete stiahnuť Nixplay App a vyberte možnosť „Nie Nixplay účet? Podpísať hore teraz' Na ďalšej obrazovke zadajte svoje krstné meno, priezvisko a e-mailovú adresu.

Podobne, ako pripojím svoj Nixplay k WIFI?

Raz ty pripojiť tvoj Nixplay rám do zdroja napájania a je zapnutý, rám automaticky vyhľadá okolie Wi-Fi signály a vyzve vás, aby ste vybrali a pripojiť do požadovanej siete. Pomocou smerových a potvrdzovacích tlačidiel diaľkového ovládača vyberte požadované Wi-Fi siete.

Okrem toho, vyžaduje Nixplay WIFI? Všetky Nixplay rámy sa automaticky pokúsia pripojiť Wi-Fi akonáhle sú zapojené a napájané. Neexistuje žiadny externý Wi-Fi tlačidlo zapnutia/vypnutia. Aktualizácia: je váš rám a Nixplay Seed 10,1-palcový (W10B)?

Následne je otázka, ako zapnem rám Nixplay?

Po prihlásení na www. nixplay .com, prejdite na Rámy “a vyberte svoj rám . Prejdite do Nastavenia a vyhľadajte Plán spánku a Pohybový senzor. Obe funkcie je možné aktivovať/deaktivovať pomocou prepínanie tlačidlo zapnutia/vypnutia.

Ako prijímate obrázky na Nixplay?

Posielanie fotografií pomocou mobilu Nixplay Aplikácia Stiahnite si mobil Nixplay aplikáciu z obchodu AppleApp Store alebo Google Play. Po vytvorení účtu a/alebo prihlásení zvoľte 'Odoslať Fotografie “z domovskej obrazovky. Vyberte, či chcete odoslať fotografie z knižnice fotoaparátu v telefóne alebo priamo z fotoaparátu.

Odporúča: