Čo je JavaScript Firebase?
Čo je JavaScript Firebase?

Video: Čo je JavaScript Firebase?

Video: Čo je JavaScript Firebase?
Video: If you use firebase, you should know about this open source project 2024, Smieť
Anonim

The Firebase Databáza v reálnom čase je databáza hostovaná v cloude. Keď vytvárate multiplatformové aplikácie s našimi systémami Android, iOS a JavaScript SDK zdieľajú všetci vaši klienti jednu inštanciu databázy v reálnom čase a automaticky dostávajú aktualizácie s najnovšími údajmi.

Navyše, na čo sa Firebase používa?

Firebase je platforma Google pre vývoj mobilných aplikácií, ktorá vám pomáha vytvárať, zlepšovať a rozširovať vašu aplikáciu. Tu je to opäť väčšími písmenami, aby to pôsobilo: Firebase je platforma Google pre vývoj mobilných aplikácií, ktorá vám pomáha vytvárať, zlepšovať a rozširovať vašu aplikáciu.

Niekto sa môže tiež opýtať, môže byť Firebase použitý pre webové aplikácie? Firebase Prihlásenie Začnime teda týmto: prejdite na firebase .google.com/ a prihláste sa pomocou svojho účtu Google. Po prihlásení kliknite na Prejsť do konzoly. Po vytvorení projektu máte možnosť pridávať Firebase na akýkoľvek mobil so systémom Android alebo iOS aplikácie a dokonca aj a webová aplikácia.

Vzhľadom na to, čo je JavaScript SDK?

Systém AWS SDK pre JavaScript je kolekcia softvérových nástrojov na vytváranie aplikácií a knižníc, ktoré využívajú prostriedky Amazon Web Services (AWS). Existujú samostatné súpravy na vývoj softvéru ( SDK ) pre prehliadač alebo server JavaScript vývoj aplikácií.

Ako môžem používať platformu Google Firebase?

  1. Pripojte svoju aplikáciu k Firebase. Ak ste tak ešte neurobili, pridajte Firebase do svojho projektu Android.
  2. Pridajte databázu v reálnom čase do svojej aplikácie.
  3. Konfigurácia pravidiel databázy v reálnom čase.
  4. Napíšte do svojej databázy.
  5. Prečítajte si z databázy.
  6. Voliteľné: Nakonfigurujte ProGuard.
  7. Ďalšie kroky.

Odporúča: