Kto vyrába Westinghouse Smart TV?
Kto vyrába Westinghouse Smart TV?

Video: Kto vyrába Westinghouse Smart TV?

Video: Kto vyrába Westinghouse Smart TV?
Video: Tank 500 Crosses The Sand Desert Amazing #offroad #shorts #tank500 2024, Smieť
Anonim

Značka Westinghouse TV, stále ovládaná a CBS dcérska spoločnosť s názvom Westinghouse Electric Corporation, je teraz súčasťou rastúceho portfólia televíznych značiek spoločnosti Tongfang. Čínsky výrobca elektroniky predáva tieto televízory značky Westinghouse prostredníctvom dcérskej spoločnosti s názvom Westinghouse Electronics.

Tiež je Westinghouse dobrá televízna značka?

Za hodnotu toto TV je a skvelé kúpiť, má všetky funkcie, ktoré potrebujete v drahšom značka . Obrázok je jasný a farba je ostrá. Zvuk je priestorový s čistým a ostrým zvukom. Odporúčam nákup značky Westinghouse pre každého, kto hľadá zvukový produkt skvelé cena.

A ktorá značka televízora je najlepšia?

  • Samsung: Stále neuveriteľne populárny s krásnymi vysokokvalitnými televízormi. Poďakovanie: Recenzované / Lee Neikirk.
  • Sony: Rozpoznávanie mien a fenomenálna kvalita obrazu. Poďakovanie: Recenzované / Michael Desjardin.
  • LG: Televízory OLED sú lepšie, ale ceny sú stále pomerne vysoké.
  • Vizio: Stále vyrába niektoré z najlepších televízorov za peniaze.

Je Westinghouse smart TV?

Vezmite Smart TV na ďalšiu úroveň Westinghouse Roku s vysokým rozlíšením televízory ponúkajú neprekonateľný zážitok zo zábavy, ktorý vyhovuje vášmu životnému štýlu a vášmu spôsobu. Sledujte presne to, čo chcete, ako chcete a kedy chcete. Vďaka funkciám nabitým vstavaným pripojením Wi-Fi nebol prístup k vašej obľúbenej zábave nikdy jednoduchší.

Kto vlastní Westinghouse Electronics?

Tsinghua Tongfang

Odporúča: