Čo je to rukoväť v C?
Čo je to rukoväť v C?

Video: Čo je to rukoväť v C?

Video: Čo je to rukoväť v C?
Video: МЯСО НА УЖИН! Баранина 21 кг, приготовленная на костре. ENG SUB. Жизнь в деревне. Рецепты 2024, Smieť
Anonim

A rukoväť je všeobecný výraz pre odkaz (nie konkrétne odkaz na C++) na objekt. Stručne povedané, a rukoväť môže byť niečo iné ako ukazovateľ, napríklad celočíselný index alebo objekt obsahujúci viac podrobností o objekte (napríklad inteligentný ukazovateľ).

Tiež viete, na čo slúžia kľučky?

V počítačovom programovaní a rukoväť je abstraktný odkaz na zdroj, ktorý je použité keď aplikačný softvér odkazuje na bloky pamäte alebo objekty, ktoré sú riadené iným systémom, ako je databáza alebo operačný systém.

Následne je otázkou, čo je rukoväť v programovaní v C++? V C++/CLI, a rukoväť je ukazovateľ na objekt umiestnený na halde GC. Vytvorenie objektu na (nespravované) C++ halda sa dosiahne pomocou new a výsledkom nového výrazu je "normálny" ukazovateľ. Spravovaný objekt je alokovaný na GC (spravovanej) halde s výrazom gcnew. Výsledkom bude a rukoväť.

Tiež sa pýtate, je rukoväť ukazovateľ?

4 odpovede. A rukoväť je zvyčajne nepriehľadný odkaz na objekt. Rukoväte môžu byť použité iba funkciami v rovnakom rozhraní knižnice, ktoré môžu premapovať rukoväť späť k skutočnému objektu. A ukazovateľ je kombinácia adresy v pamäti a typu objektu, ktorý sa nachádza v tomto pamäťovom mieste.

Čo sú rukoväte v systéme Windows?

Správne, v Windows , (a všeobecne vo výpočtovej technike) a rukoväť je abstrakcia, ktorá skrýva skutočnú adresu pamäte pred používateľom API, čo umožňuje systému transparentne reorganizovať fyzickú pamäť pre program. Riešenie a rukoväť do ukazovateľa uzamkne pamäť a uvoľní rukoväť zruší platnosť ukazovateľa.