Je Watson pripojený k internetu?
Je Watson pripojený k internetu?

Video: Je Watson pripojený k internetu?

Video: Je Watson pripojený k internetu?
Video: Самые известные Животные-людоеды, убившие более 1000 человек. Большой выпуск 2024, Smieť
Anonim

nie, Watson nebol pripojený k internetu : Nie, Watson nebol pripojený k internetu : „Informácie, ktoré by DeepQA nakoniec dokázala vyhľadať pre Jeopardy, boli 200 miliónov strán informácií z rôznych zdrojov.

Podobne sa môžete opýtať, na čo sa Watson používa?

Watson bol vytvorený ako výpočtový systém na zodpovedanie otázok (QA), ktorý IBM vytvorila s cieľom aplikovať pokročilé technológie spracovania prirodzeného jazyka, získavania informácií, reprezentácie znalostí, automatického uvažovania a strojového učenia v oblasti odpovedí na otázky v otvorenej doméne.

Tiež, kto porazil Watsona na Jeopardy? Ken Jennings

Ako v tejto súvislosti Watson funguje?

Ak chcete odpovedať na otázku, Watson prehľadáva milióny dokumentov, aby našiel tisíce možných odpovedí. Popri tom zhromažďuje dôkazy a používa hodnotiaci algoritmus na hodnotenie kvality každej položky. Na základe tohto bodovania zoradí všetky možné odpovede a ponúkne tú najlepšiu.

Čo je Watson IoT?

The Watson IoT Platforma je plne spravovaná služba hostená v cloude IBM Bluemix ® navrhnutý tak, aby zjednodušil vývoj internetu vecí, aby ste z toho mohli vyťažiť väčšiu hodnotu IoT údajov. Využite silu kognitívnych počítačov IoT rámca integráciou Watson IoT Platforma s jadrom IBM riešenia.

Odporúča: