Obsah:

Ako používate Git?
Ako používate Git?

Video: Ako používate Git?

Video: Ako používate Git?
Video: How to use GIT when working with a team? 2024, Smieť
Anonim

Podrobný sprievodca Git

  1. Krok 1: Vytvorte a GitHub účtu. Najjednoduchší spôsob, ako začať, je vytvoriť si účet na GitHub .com (je to zadarmo).
  2. Krok 2: Vytvorte nové úložisko.
  3. Krok 3: Vytvorte súbor.
  4. Krok 4: Urobte záväzok.
  5. Krok 5: Pripojte svoj GitHub repo s počítačom.
  6. 10 komentárov.

Ak to vezmeme do úvahy, aký je účel Gitu?

The účel Git je spravovať projekt alebo súbor súborov tak, ako sa časom menia. Git uchováva tieto informácie v dátovej štruktúre nazývanej úložisko. A git repozitár obsahuje okrem iného nasledovné: Množina objektov odovzdania.

Následne je otázkou, čo je Git a GitHub pre začiatočníkov? Git a GitHub sú dve z najpopulárnejších technológií pre vývojárov. Git , napriek svojej zložitosti a dosť stručným začiatkom je nástrojom na správu verzií, ktorý si vyberie každý od webových dizajnérov až po vývojárov jadra. A GitHub je platforma na hosťovanie sociálnych kódov, ktorá sa používa viac ako ktorákoľvek iná.

Tiež je potrebné vedieť, či musím nainštalovať git, aby som mohol používať GitHub?

Ale ak ty chcieť pracovať na svojom projekte na lokálnom počítači, vy potrebu mať Git nainštalovaný. V skutočnosti, GitHub nebude fungovať na vašom lokálnom počítači, ak nie nainštalovať Git . Nainštalujte Git pre Windows, Mac alebo Linux ako potrebné.

Ako stiahnem git z GitHubu?

Vytvorenie a Sem Žiadosť Prejdite na stránku úložiska na github . A kliknite na " Sem Žiadosť" v hlavičke repo. Vyberte pobočku, ktorú chcete zlúčiť, pomocou rozbaľovacej ponuky "Vetva hlavná". Ostatné polia by ste mali ponechať tak, ako sú, pokiaľ nepracujete zo vzdialenej pobočky.

Odporúča: