Kto kúpil Lotus Notes IBM?
Kto kúpil Lotus Notes IBM?

Video: Kto kúpil Lotus Notes IBM?

Video: Kto kúpil Lotus Notes IBM?
Video: CS50 2013 - Week 10 2024, Smieť
Anonim

IBM zakúpené spoločnosť v roku 1995 za 3,5 miliardy USD, predovšetkým na získanie Lotus Notes a etablovať sa v čoraz dôležitejšom segmente výpočtovej techniky klient-server, ktorý rýchlo vyrábal produkty založené na hostiteľoch, ako napr. IBM OfficeVision je zastaraný.

Následne si možno položiť otázku, kto si kúpil IBM notes?

IBM predaj Lotus Notes / Domino podnikania do HCL za 1,8 miliardy USD. IBM včera večer oznámil, že predáva finálne komponenty z roku 1995 akvizície z Lotus indickej firme HCL za 1,8 miliardy dolárov. IBM zaplatil 3,5 miliardy dolárov Lotus späť v deň. Sú tu veľké kusy Lotus Notes , Domino a Portál.

Následne je otázkou, či IBM predala WebSphere? Forrester Research Inc. v blogovom príspevku uvádza, že ak predaj prebehne, znamená to IBM softvér pre elektronický obchod, WebSphere Obchod – vrátane nedávno vydaného V9 a IBM Digitálny obchod – prechádzajú na HCL. „To znamená, že po uzavretí obchodu IBM už nebude mať obchodnú platformu.

Tiež vedieť, používa IBM Lotus Notes?

Vitajte v IBM Lotus Notes Lotus Notes môžete používať na odosielanie a prijímanie e-mailov a internetovej pošty, plánovanie stretnutí, prehliadanie webu a využívanie výkonných obchodných aplikácie vo svojej každodennej práci.

Čo sa stalo s Lotus Notes?

Čo sa stalo je to v druhej polovici 90. rokov, keď IBM absorbovala Lotus , produkt bol rozdelený na Poznámky klient a Domino server. The Domino server začlenil webové technológie a (s poriadnym množstvom práce) mnohí zákazníci dokázali previesť mnohé zo svojich aplikácií na fungovanie v prehliadači.

Odporúča: