Obsah:

Ako vyriešim problém s Wake on LAN?
Ako vyriešim problém s Wake on LAN?

Video: Ako vyriešim problém s Wake on LAN?

Video: Ako vyriešim problém s Wake on LAN?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Riešenie problémov s Wake-On-LAN

  1. Uistite sa, že je zapojené striedavé napájanie.
  2. Uistite sa, že kontrolka prepojenia svieti, keď je systém vypnutý.
  3. Uistiť, že WOL je povolené v nastaveniach systému BIOS v časti PowerManagement.
  4. Uistite sa, že je v systéme BIOS vypnutý režim hlbokého spánku (neplatí pre všetky systémy).

Podobne ako funguje Wake on LAN?

Wake on LAN funguje odoslaním a prebudiť sa -upframe alebo paket na klientsky počítač zo serverového stroja, ktorý má nainštalovaný softvér na správu vzdialenej siete. The Wake onLAN sieťový adaptér nainštalovaný v klientovi dostane prebudiť sa - hore rám a zapne sa.

Funguje tiež funkcia Wake on LAN, keď je počítač vypnutý? Wake-on-LAN ( WoL ) je sieťový štandard, ktorý umožňuje a počítač možno ho zapnúť na diaľku, či už je v režime hibernácie, spánku alebo dokonca úplne napájaný vypnuté . To Tvorba prijatím toho, čo sa nazýva "magicpacket", ktorý je odoslaný od a WoL zákazník.

Ako teda povolím Wake on LAN Windows 10?

Povolenie Wake on LAN na Windows 10 Stlačte tlačidlo Windows kláves + X vyvolajte ponuku skrytého rýchleho prístupu a vyberte položku Správca zariadení. V strome zariadení rozbaľte Sieťové adaptéry, vyberte svoj ethernetový adaptér, kliknite naň pravým tlačidlom myši a potom vyberte Vlastnosti.

Aký port je WOL?

Wake-On-LAN používa UDP. Používa veľa nástrojov prístavov 7 alebo 9, ale môžete použiť akékoľvek prístav máš to rád. Budete musieť poslať ďalej UDP prístav na všetky IP adresy za vaším smerovačom – nemôžete len presmerovať na konkrétnu IP adresu.

Odporúča: