Kto používa JMP?
Kto používa JMP?

Video: Kto používa JMP?

Video: Kto používa JMP?
Video: Веселье с музыкой и программированием Коннора Харриса и Стивена Крюсона 2024, Septembra
Anonim

Spoločnosti používajúce ŽMP sa najčastejšie vyskytujú v Spojených štátoch a v odvetví vysokoškolského vzdelávania. ŽMP je najčastejšie používaný spoločnosťami s > 10 000 zamestnancami a > 1000 miliónmi dolárov v príjmoch.

Otázkou tiež je, na čo sa JMP používa?

ŽMP je softvérový program používa Štatistická analýza. Je vytvorený spoločnosťou SAS Institute Inc. Na rozdiel od SAS (ktorý je riadený príkazmi), ŽMP má grafické používateľské rozhranie a je kompatibilný s operačnými systémami Windows aj Macintosh.

Podobne, aký je rozdiel medzi SAS a ŽMP? ŽMP je menším súrodencom SAV , zameraný na vedcov, inžinierov a iných výskumníkov, ktorí potrebujú analyzovať údaje. ŽMP je do SAV ako tabuľka je databáza, menšia a zameraná na interaktívne desktopové použitie, ale dá sa ľahko začleniť do väčšieho podniku. ŽMP sa vo veľkej miere využíva aj na univerzitách.“

Je potom ŽMP súčasťou SAV?

ŽMP (vyslovuje sa "skok") je súprava počítačových programov na štatistickú analýzu vyvinutá spoločnosťou ŽMP obchodná jednotka SAV inštitútu. Softvér je možné zakúpiť v ktorejkoľvek z piatich konfigurácií: ŽMP , ŽMP Pro, ŽMP klinické, ŽMP Genomika a ŽMP Aplikácia Graph Builder pre iPad.

Aký je rozdiel medzi JMP a JMP Pro?

ŽMP je určený na dynamickú vizualizáciu a analýzu dát na pracovnej ploche. JMP Pro je pokročilá analytická verzia ŽMP štatistický vyhľadávací softvér. Poskytuje všetky nástroje na vizuálny prístup k údajom a manipuláciu s nimi, interaktivitu, komplexné analýzy a rozšíriteľnosť, ktoré nájdete v ŽMP.

Odporúča: