Je CloudFront potrebný?
Je CloudFront potrebný?

Video: Je CloudFront potrebný?

Video: Je CloudFront potrebný?
Video: 3 powody, dla których warto przenieść Twojego CDN’a do Amazon CloudFront 2024, Smieť
Anonim

Z toho môžete vyvodiť záver, že ak sú obmedzení používatelia z rovnakého regiónu, v ktorom je hosťovaný váš S3, nemusíte CloudFront a ak sa počet používateľov na globálnej úrovni zvýši, určite by ste mali použiť CloudFront pre lepšiu latenciu a kontrolu premávky.

Vzhľadom na to, aký je účel CloudFront?

Amazon CloudFront je sieť na doručovanie obsahu (CDN), ktorú ponúka Amazon Web Services. Siete na doručovanie obsahu poskytujú globálne distribuovanú sieť proxy serverov, ktoré ukladajú obsah, ako sú webové videá alebo iné objemné médiá, lokálne pre spotrebiteľov, čím sa zvyšuje rýchlosť prístupu pre sťahovanie obsahu.

Navyše, kto používa Amazon CloudFront? Údajne využíva 7676 spoločností Amazon CloudFront v ich technologických zásobníkoch vrátane Airbnb, Spotify a Dropboxu. 3629 vývojárov na StackShare uviedlo, že používa Amazon CloudFront.

Tu je CloudFront zadarmo?

zadarmo Oprávnení zákazníci na vyššej úrovni môžu teraz vyskúšať Amazon CloudFront bez dodatočných nákladov. The zadarmo úroveň pre Amazon CloudFront zahŕňa až 50 GB prenosu dát a 2 000 000 žiadostí za mesiac agregovaných vo všetkých okrajových lokalitách AWS. Navštívte AWS zadarmo Ďalšie informácie nájdete na stránke Usage Tier.

Ako funguje Amazon CloudFront?

CloudFront dodáva váš obsah prostredníctvom celosvetovej siete dátových centier nazývaných okrajové lokality. Keď používateľ požaduje obsah, s ktorým zobrazujete CloudFront , je používateľ nasmerovaný na okrajové miesto, ktoré poskytuje najnižšiu latenciu (časové oneskorenie), takže obsah je dodávaný s najlepším možným výkonom.

Odporúča: