Čo je AWS GCP?
Čo je AWS GCP?

Video: Čo je AWS GCP?

Video: Čo je AWS GCP?
Video: MLOps containers with AWS and GCP 2024, Apríl
Anonim

AWS a GCP každý poskytuje rozhranie príkazového riadka (CLI) na interakciu so službami a zdrojmi. AWS poskytuje Amazon CLI a GCP poskytuje Cloud SDK. AWS a GCP poskytujú aj webové konzoly. Každá konzola umožňuje používateľom vytvárať, spravovať a monitorovať svoje zdroje.

Čo je teda lepšie AWS alebo GCP?

V zmysle Služieb AWS je jednoznačným víťazom, keďže množstvo ponúkaných služieb AWS je oveľa viac, ako ponúka GCP . Služby dostupné na AWS je extrémne široký a široký. Tieto rôzne služby sú skutočne dobre integrované a poskytujú veľmi komplexnú cloudovú službu.

Tiež viete, predbehne GCP AWS? Google Cloud Platform môcť nakoniec poraziť AWS a Microsoft Azure v budúcnosti. GCP je skutočne vážnym súťažiacim pre oboch AWS a MS Azure. Áno, AWS vedie z hľadiska počtu zákazníkov a produktov vďaka 5-ročnému náskoku.

Keď to vezmeme do úvahy, prečo je cloud Google lepší ako AWS?

Google Compute Engine to ponúka prostredníctvom ich Google Cloud Služba skladovania, keďže AWS ponúka to prostredníctvom svojich Amazon Služba S3. Tento typ úložiska je dokonca schopný dosiahnuť rýchlosť čítania/zápisu niekoľko GB, čo je obrovské! Google Cloud volá tieto miestne SSD, zatiaľ čo AWS EC2 označuje ich ako zväzky inštancií.

Je GCP lacnejší ako AWS?

Najväčší GCP inštanciou je 96 CPU/624 GB RAM, pričom AWS ponúka inštancie so 128 CPU a 2 TB RAM. Takže v závislosti od vyššie diskutovaných argumentov, AWS je celkovo lacnejšie Riešenie než Google Cloud Platform. Google Cloud je lacnejšie pokiaľ ide o náklady na výpočtovú techniku a skladovanie.

Odporúča: