Čo robia flush logs v MySQL?
Čo robia flush logs v MySQL?

Video: Čo robia flush logs v MySQL?

Video: Čo robia flush logs v MySQL?
Video: MySQL Tutorial for Beginners [Full Course] 2024, Smieť
Anonim

mysql flush logs príkaz zatvorí a znova otvorí všetky log súbory, do ktorých server zapisuje. V situáciách, keď je binárne log súbor je príliš veľký na otvorenie alebo načítanie, môžete použiť príkaz na vytvorenie nového prázdneho binárneho súboru log súbor s nasledujúcim poradovým číslom.

Tiež je potrebné vedieť, aké je použitie flush privilégií v MySQL?

mysql > PREPLACHOVAŤ PRIVILEGIÁ ; keď nejaké udelíme privilégiá pre užívateľa, spustenie príkazu flush privilégiá znovu načíta tabuľky grantov v mysql databázy, ktorá umožňuje, aby sa zmeny prejavili bez opätovného načítania alebo reštartovania mysql služby.

ako spustím privilégium flush v MySQL? Ak chcete povedať serveru, aby znova načítal tabuľky grantov, hrať a spláchnuť - privilégiá prevádzka. Dá sa to urobiť vydaním a PREPLACHOVAŤ PRIVILEGIÁ vyhlásenie alebo vykonaním mysqladmin spláchnuť - privilégiá alebo príkaz na opätovné načítanie mysqladmin.

Tiež vedieť, čo je flush v MySQL?

MySQL spustený v roku 1995 sa stal najpopulárnejším databázovým systémom s otvoreným zdrojovým kódom. Vyprázdnenie MySQL príkaz sa používa na vyčistenie interných vyrovnávacích pamätí, ktoré používa MySQL a iba užívateľ root môže mať povolenia pre a SPLÁCHNUŤ príkaz. Používa sa hlavne na vymazanie tabuliek vyrovnávacej pamäte hostiteľa.

Kde nájdem denníky MySQL?

Áno, MySQL píše a log súbor. Jeho cesta je /var/ log / mysql.

Protokoly MySQL sú určené globálnymi premennými, ako sú:

  • log_error pre protokol chybových správ;
  • general_log_file pre všeobecný protokolový súbor dotazov (ak je povolený v general_log);
  • slow_query_log_file pre pomalý súbor denníka dotazov (ak je povolený v slow_query_log);

Odporúča: