Obsah:

Ako môžem aktualizovať svoj iOS bez straty údajov?
Ako môžem aktualizovať svoj iOS bez straty údajov?

Video: Ako môžem aktualizovať svoj iOS bez straty údajov?

Video: Ako môžem aktualizovať svoj iOS bez straty údajov?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Apríl
Anonim

Aktualizujte alebo obnovte iPhone

  1. Pripojte sa váš iPhone do tvoj počítač a spustite programiTunes, ak ešte nie je otvorený.
  2. Vyberte váš iPhone z Sekcia Zariadenia a kliknite na ňu a Záložka "Súhrn". Kliknite na „Vyhľadať Aktualizovať “a nainštalujte aktualizácie do váš iPhone .

Otázkou tiež je, stratím dáta, ak aktualizujem iOS?

Inštalácia an aktualizovať na tvojom iPhone prostredníctvom „softvéru aktualizovať “vo vašom telefóne bude nemá za následok strate dát ; JE VŠAK veľmi dôležité pochopiť, že čokoľvek môcť doslova sa to stane a spôsobí vám to stratiť dáta . Robiť aktualizovať sa doslova mení a aktualizácie vaše SYSTEMsúbory.

ako resetujem svoj iPhone bez straty dát? Kroky na resetovanie iPhone bez straty údajov

  1. V systéme iOS 8 alebo novšom klepnite na Nastavenia > iCloud > Záloha.
  2. Prejdite na Nastavenia > Klepnite na Všeobecné > klepnite na Resetovať > Zvoľte režim resetovania: Obnoviť všetky nastavenia.
  3. Na zariadení so systémom iOS 9 alebo iOS 8: Prejdite do Nastavenia > iCloud > Úložisko > Spravovať úložisko > klepnite na Záloha iCloud > Vyberte zálohy, ktoré chcete obnoviť.

Podobne, môžem aktualizovať iPhone bez zálohovania?

Hoci Apple odporúča vytvoriť a zálohovanie z tvojho iPhone pred inštaláciou aktualizácie systému iOS , vy môcť nainštalovať najnovší systém aktualizácie pre váš telefón bez a zálohovanie . Ak sa rozhodnete nie zálohovať tvoj iPhone , vy môže aktualizovať a iOS priamo z telefónu alebo cez iTunes na počítači.

Čo sa stane, ak neaktualizujete iPhone?

S každým novým iOS upgrade prichádza s množstvom vylepšení zabezpečenia správ nazývaných „záplaty“, ktoré vám pomôžu chrániť vás iPhone od digitálnych zlých ľudí, ako sú hackeri a malvér a chyby súvisiace s poškodením pamäte. Ak nie upgrade, vy nebude mať najnovšiu verziu, čo znamená váš telefón je úplne náchylné.

Odporúča: