Funguje Windows Live Mail stále?
Funguje Windows Live Mail stále?

Video: Funguje Windows Live Mail stále?

Video: Funguje Windows Live Mail stále?
Video: Windows 10 Mail App Not Working - Quick Fix 2024, Smieť
Anonim

Windows Live Mail Rok 2012 sa nezastaví pracovné a môžete stále použite ho na sťahovanie e-mailov z akejkoľvek štandardnej e-mailovej služby. Avšak, Microsoft je presun všetkých vlastných e-mailových služieb – Office 365, Hotmail, Živá pošta , MSN Mail , Outlook.com atď. – na jednotnú kódovú základňu na Outlook.com.

Následne si možno položiť otázku, či sa Windows Live Mail končí?

Hoci použitie DeltaSync bolo prerušená na serveroch spoločnosti Microsoft od 30. júna 2016, Windows LiveMail V rokoch 2011 a 2012 pokračovala spolupráca s Hotmail e- pošty účty pomocou IMAP (alebo menej efektívne POP3) namiesto DeltaSync.

Podobne, je Gmail kompatibilný s Windows Live Mail? Keď prvýkrát bežíte Windows Live Mail , Addan E- pošty Automaticky sa otvorí dialógové okno účtu. Ak sa nezobrazí, alebo ak už máte nastavené e-mailové účty Gmail , kliknite na tlačidlo Pridať e- pošty tlačidlo účtu v Windows Live Mail Páska účtov.

Ľudia sa tiež pýtajú, existuje náhrada za Windows Live Mail?

najlepšie Náhrada za Windows Live Mail . Čo je a najpodobnejšia bezplatná aplikácia e-mailového klienta nahradiť Windows Live Mail ? Thunderbird je použiteľný, ale dosť komplikovaný v porovnaní s WLM, ktorý má a panel s ponukami a top.

Ako preinštalujem Windows Live Mail?

  1. Kliknite na tlačidlo Štart, potom na položku Všetky programy, Recovery Manager a potom znova na položku Recovery Manager.
  2. Kliknite na Preinštalovanie softvérového programu v časti Ihned potrebujem pomoc.
  3. Na uvítacej obrazovke preinštalovania softvérového programu kliknite na tlačidlo Ďalej.
  4. V zozname programov nainštalovaných vo výrobe vyhľadajte poštu windowslive na preinštalovanie.

Odporúča: