Je.NET webový rámec?
Je.NET webový rámec?

Video: Je.NET webový rámec?

Video: Je.NET webový rámec?
Video: 📟 PayPal Запускает НОВЫЙ СТЕЙБЛКОИН - Чем это Грозит? | PayPal Cтейблкоин | Прогноз Криптовалюты 2024, Smieť
Anonim

NET je vývoj softvéru rámec a ekosystém navrhnutý a podporovaný spoločnosťou Microsoft, ktorý umožňuje jednoduché používanie pracovnej plochy a web aplikačné inžinierstvo. Je to populárna bezplatná platforma, ktorá sa v súčasnosti používa pre množstvo rôznych typov aplikácií, pretože poskytuje programovacie prostredie pre väčšinu fáz vývoja softvéru..

Je teda. NET webová aplikácia?

ASP. NET je open source serverová strana web - aplikácie rámec určený pre web rozvoj produkovať dynamický web stránky vyvinuté spoločnosťou Microsoft, ktoré umožňujú programátorom vytvárať dynamické web stránky, aplikácie a služieb.

Následne je otázkou, či je. NET programovací jazyk? Net je a programovací jazyk vyvinuté spoločnosťou Microsoft. Bol navrhnutý na vytváranie aplikácií, ktoré by mohli bežať na platforme Windows.. Sieťový programovací jazyk možno použiť na vývoj aplikácií založených na formulároch, webových aplikácií a webových služieb.

Tiež viete, aký je rozdiel medzi. NET a. NET frameworkom?

Internetová sieť podporuje Windows a webové aplikácie. ASP. NET MVC sa používa na vytváranie webových aplikácií v. Internetová sieť môžete použiť Windows Forms, UWP a WPF na vývoj desktopových aplikácií Windows a serverových aplikácií v. Internetová sieť.

Kde sa používa. NET?

NET je softvérový rámec vyvinutý spoločnosťou Microsoft použité na vytváranie aplikácií pre web, Windows, Windows Phone, Windows Server a Microsoft Azure.

Odporúča: