Čo je na skúške NASM?
Čo je na skúške NASM?

Video: Čo je na skúške NASM?

Video: Čo je na skúške NASM?
Video: Остановить кашель за 30 минут! Натуральное средство / Против простуды, бронхита, ангины 2024, Smieť
Anonim

NASM Certifikácia Skúška domény

Tieto otázky zahŕňajú statické hodnotenie držania tela, hodnotenie pohybu, hodnotenie sily, hodnotenie rýchlosti a obratnosti, kardiorespiračné hodnotenie, fyziologické hodnotenie a hodnotenie zloženia tela.

Vzhľadom na to, je test NASM ťažký?

Dámy a páni, tu to máte, úplný rozpis NASM test . Celkovo možno povedať, skúška je jedným z najťažších testov osobného tréningu, ktoré sa dajú v tomto odvetví absolvovať. Učebnica má vyše 700 strán a môže byť veľmi skľučujúca, pretože je plná informácií.

Podobne, aké je úspešné absolvovanie skúšky NASM CPT? 70

Čo v tejto súvislosti potrebujem vedieť na skúšku NASM?

STAŤ SA NASM -CPT, KANDIDÁTI MUSIA SPĹŇAŤ NASLEDUJÚCE POŽIADAVKY NA SPÔSOBILOSŤ: Musia mať stredoškolský diplom alebo ekvivalent. Musíte mať aktuálnu certifikáciu núdzovej srdcovej starostlivosti (CPR) a automatického externého defibrilátora (AED) predtým, ako si sadnete na skúška (nevyžaduje sa nákup CPT).

Ako dlho sa mám učiť na skúšku NASM?

8 týždeň a 4 týždne Štúdium Časová os As NASM Poskytuje vám minimálne 6 mesiacov štúdium čas pred vami test , existuje veľa možností pre vás do vyberte si. Dôkladné čítanie len s knihou môže byť ako spôsob úplne prijateľné do prejsť test , no väčšine z vás bude stáť v ceste život.

Odporúča: