V čom je iPhone 7 iný?
V čom je iPhone 7 iný?

Video: V čom je iPhone 7 iný?

Video: V čom je iPhone 7 iný?
Video: Comparison iPhone 7 vs iPhone 8 - Which Fastest Restart ? 2024, Smieť
Anonim

The iPhone 7 a iPhone 6s majú 12-megapixelové snímače na zadnej strane, ale kde je skutočný rozdiel prichádza s clonou, veľkosťou pixelov a následným spracovaním. The 7 má clonu f/1,8 v porovnaní s f/2,2 modelu 6s, čo mu dáva väčšiu veľkosť pixelov, optickú stabilizáciu obrazu a dlhšiu expozíciu.

Je teda iPhone 7 dobrý telefón?

Áno telefón je ešte drahší, ale vydrží oveľa dlhšie a má ešte lepší fotoaparát, ktorý ponúka správny zoom. Je tu ešte jedna možnosť, ktorú treba zvážiť, ak ste napojený na Apple. The iPhone 6S Plus zostáva a skvelý telefón , má silnú výdrž batérie a stojí presne rovnako ako iPhone 7.

Tiež, čo je lepšie iPhone 7 alebo Iphone 7 Plus? The iPhone 7 Plus je telefón, ktorý by ste mali dostať, ak chcete a lepšie zážitok z fotoaparátu, a to vďaka systému dvoch kamier. Zadný 12-megapixelový fotoaparát je vybavený širokouhlým 28 mm objektívom s clonou f/1,8. Je to 60 percent rýchlejšie než fotoaparát na 6S , pričom aj 30 percent viac energeticky úsporné.

Čo sa týka tohto, aký je rozdiel medzi iPhone 7 a Iphone 7s?

The Apple iPhone 7 má 4,7-palcový displej, zatiaľ čo iPhone 7 Plus má 5,5-palcový displej. Štandart iPhone 7 má rozlíšenie 1334 x 750 pixelov, zatiaľ čo Plus má rozlíšenie Full HD, čo znamená, že ich hustota pixelov je 326 ppi a 401 ppi.

Ktorý je lepší iPhone 6s plus alebo iPhone 7?

Na pohľad sú tieto dva telefóny dosť podobné (hoci, samozrejme, veľký formát iPhone 6s Plus je väčší, s 5,5-palcovou obrazovkou). Pozrite sa však na špecifikácie a iPhone 7 má niekoľko vážnych výhod. Nový čip A10 je 40 % rýchlejšie než A9 uvedený v iPhone 6 Plus.

Odporúča: