Prečo Google Voice hovorí, že sa nepodarilo odoslať?
Prečo Google Voice hovorí, že sa nepodarilo odoslať?

Video: Prečo Google Voice hovorí, že sa nepodarilo odoslať?

Video: Prečo Google Voice hovorí, že sa nepodarilo odoslať?
Video: Раки от Которых Можно Сойти с Ума. Липинские Раки. 54 Рецепта!! N1 в Мире 2024, Apríl
Anonim

Ak ste predtým mali prac Google Voice číslo a úspešne sa vám to podarilo poslať a prijímať SMS správy a teraz správy nepodarí odoslať , potom: Ak Google zamieta vaše odvolanie, tam je nič iné ty môcť robiť. vy môcť už nepoužívať Google Voice.

Prečo sa týmto spôsobom hovorí, že sa nepodarilo odoslať správu?

The odoslanie správy zlyhalo znamená, že z jedného z mnohých možných dôvodov ste môcť 't iMessage, že konkrétny kontakt. Ich telefón môcť byť vypnutý, žiadny signál atď môcť dokonca prešli na Android a nie najskôr deaktivovať iMessage.

Následne je otázka, prečo moje texty zlyhávajú jednej osobe? Ak príjemca alebo odosielateľ má použité resp je v súčasnosti používa iPhone, to môcť spôsobiť problémy používateľom systému Android, pretože iPhone využíva sieť iMessage. Nechajte používateľa iPhone vypnúť iMessage tak, že prejdete na „Nastavenia“> „Správy“a nastavíte „iMessage“na „Vypnuté“. Otvorte „Nastavenia“> „Správy“.

Vzhľadom na to, ako odstránim textovú správu, ktorá sa nepodarilo odoslať?

Do bezpečia vymazať to bez odosielanie , jednoducho klepnite a podržte správu , klepnite na Viac a vyberte správu klepnutím na začiarkavacie políčko zobrazené vľavo a klepnutím na Odstrániť správu tlačidlo.

Znamená zlyhanie odosielania správy zablokované?

Chyba 30004 " Správa Doručenie - Správa je zablokovaná " kedy Odosielanie SMS. Ak správu vy odoslaná sa nedoručí do koncového zariadenia a vráti chybový kód 30004, toto znamená tú vašu správa zlyhala pretože cieľ je zablokované od prijatia tohto správu.

Odporúča: