Čo je to lepiaca práca?
Čo je to lepiaca práca?

Video: Čo je to lepiaca práca?

Video: Čo je to lepiaca práca?
Video: 🎶 ДИМАШ "ОПЕРА 2". История выступления и анализ успеха | Dimash "Opera 2" 2024, Apríl
Anonim

A prácu je obchodná logika, ktorá vykonáva prácu extrakcie, transformácie a načítania (ETL) v AWS Lepidlo . Keď začnete a prácu , AWS Lepidlo spustí skript, ktorý extrahuje údaje zo zdrojov, transformuje údaje a načíta ich do cieľov. Môžete vytvárať pracovných miest v sekcii ETL AWS Lepidlo konzoly.

Tiež sa pýtate, dá sa nastaviť v lepidle AWS?

Lepidlo AWS je bez servera, takže neexistuje žiadna infraštruktúra nastaviť hore alebo spravovať. vy môcť tiež použiť Lepidlo AWS Operácie API na prepojenie Lepidlo AWS služby. Upravujte, ladte a testujte svoj kód Python alebo Scala Apache Spark ETL pomocou známeho vývojového prostredia.

Tiež viete, čo je lepidlo AWS? Lepidlo AWS je cloudová služba, ktorá pripravuje dáta na analýzu prostredníctvom procesov automatizovanej extrakcie, transformácie a načítania (ETL). Lepidlo podporuje aj databázy MySQL, Oracle, Microsoft SQL Server a PostgreSQL, ktoré bežia na inštanciách Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) v Amazon Virtual Private Cloud.

V tejto súvislosti, ako funguje lepidlo AWS?

Lepidlo AWS automaticky zisťuje a profiluje vaše údaje prostredníctvom Lepidlo Data Catalog, odporúča a generuje ETL kód na transformáciu vašich zdrojových údajov na cieľové schémy a spúšťa úlohy ETL v plne spravovanom, škálovateľnom prostredí Apache Spark, aby sa vaše údaje načítali do cieľa.

Podporuje lepidlo AWS pandy?

Podporuje lepidlo AWS dva typy úloh: Apache Spark a Python škrupina. Poznámka: Knižnice a rozširujúce moduly pre úlohy Spark musia byť zapísané Python . Knižnice ako napr pandy , ktorý je napísané v C, nie sú podporované.

Odporúča: