Obsah:

Môžete pripojiť Tabuľky Google?
Môžete pripojiť Tabuľky Google?

Video: Môžete pripojiť Tabuľky Google?

Video: Môžete pripojiť Tabuľky Google?
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Apríl
Anonim

Komu odkaz Tabuľky Google , my budem potrebovať do zoznámte sa s funkciou IMPORTRANGE. Prvýkrát to pripojíte sa k externé List , vy budem potrebovať do kliknite na Povoliť prístup spojiť dva listy.

Ak vezmem do úvahy túto skutočnosť, ako prepojím údaje z jedného hárka s druhým v Tabuľkách Google?

Získajte údaje z iných hárkov v tabuľke

  1. V počítači prejdite na stránku docs.google.com/spreadsheets/.
  2. Otvorte alebo vytvorte hárok.
  3. Vyberte bunku.
  4. Zadajte =, za ktorým nasleduje názov hárka, výkričník a bunka, ktorá sa kopíruje. Napríklad =Hárok1! A1 alebo ='Hárok číslo dva'! B4.

Tiež viete, ako automaticky aktualizujem údaje z iného hárka v Tabuľkách Google? Alebo je tu jednoduchšia možnosť. Napíšte = do svojej bunky a potom kliknite na druhú list a vyberte požadovanú bunku a stlačte enter. Tým sa funkcia napíše za vás. Teraz, ak zmeníte údajov v pôvodnej bunke B3 v Názvoch list , údajov bude aktualizovať všade, kde ste na danú bunku odkazovali.

Okrem vyššie uvedeného, môžete prepojiť Excel s Tabuľkami Google?

Neexistuje žiadna natívna funkcia odkaz tvoj Excel súbor do Tabuľky Google , ale existuje niekoľko doplnkov prehliadača Chrome (napr Tabuľky Google ), ktoré umožňujú vy na nastavenie tohto prepojenia. Väčšina týchto doplnkov vyžaduje vy uložiť svoje Excel súbor v Google Jazdite v poriadku pre svoje Tabuľka Google „čítať“. Excel súbor.

Ako prepojím údaje z jednej tabuľky s druhou?

Dva spôsoby prepojenia údajov v rôznych pracovných hárkoch

  1. Skopírujte a prilepte odkaz. Zo zdrojového hárka vyberte bunku, ktorá obsahuje údaje alebo ktorú chcete prepojiť s iným hárkom, a skopírujte ju stlačením tlačidla Kopírovať na karte Domov alebo stlačením klávesov CTRL+C.
  2. Zadajte vzorec manuálne.

Odporúča: