Obsah:

Ako nainštalujem obraz disku na Mac?
Ako nainštalujem obraz disku na Mac?

Video: Ako nainštalujem obraz disku na Mac?

Video: Ako nainštalujem obraz disku na Mac?
Video: Apple macOS: TIPY & TRIKY (nejen) PRO ZAČÁTEČNÍKY (1. díl) 2024, Apríl
Anonim

Inštalácia

  1. Otvorte stiahnutý súbor. iso/. dmg súbor s Obraz disku Nástroj Mounter, ktorý je nainštalovaný na všetkých Mac OS X počítačov.
  2. The Obraz disku bude pripojený ako virtuálny riadiť . Dvakrát kliknite na súbor s príponou '.
  3. Keď inštalácia skončil, odpojte virtuálny riadiť pretiahnutím do koša.

Otázkou tiež je, ako otvorím obraz disku na Macu?

  1. Kliknite na ikonu „Vyhľadávač“v doku. vyberte Aplikácie na bočnom paneli, potom dvakrát kliknite na priečinok Utilities a potom dvakrát kliknite na Disk Utility.
  2. Po otvorení Disk Utility kliknite na kartu Súbor na paneli s ponukami a potom vyberte položku Otvoriť obraz disku.
  3. Ďalej vyberte ľubovoľný obraz ISO, ktorý chcete pripojiť, a kliknite na Otvoriť.

Podobne, ako vytvorím súbor ISO z disku CD na počítači Mac? AKO: Vytvorte ISO Obrázok od a CD v Mac OS X. Vložte CD chceš vytvoriť ISO do jednotky CDROM/DVD a potom spustite Disk Pomôcka (Aplikácie -> Pomôcky -> Disk užitočnosť). Vyberte CD pod jednotkou uvedenou vľavo a potom kliknite na položku Nový obrázok na paneli s nástrojmi v hornej časti.

Okrem toho, čo je obraz disku na počítači Mac?

Obrazy diskov sú akýmsi virtuálnym disk --ako CD alebo DVD alebo dokonca pevný disk. Ukladajú súbory spôsobom, ktorý funguje ako jedno z týchto zariadení na ukladanie údajov. Otvoriť a obraz disku , stačí naň dvakrát kliknúť. The obrázok sa pripojí ako nový zväzok na váš pracovný stôl. Zvyčajne to vyzerá ako biely pevný disk.

Ako vytvorím obraz disku?

Komu vytvorte obraz disku : Na otvorenie Vytvoriť obrázok dialógovom okne, vykonajte jeden z nasledujúcich krokov: Vyberte Vytvoriť obrázok z ponuky Súbor. Stlačte kombináciu klávesov Ctrl+I. Kliknite pravým tlačidlom myši na zariadenie a vyberte CreateImage v kontextovom menu.

Odporúča: