Ako získam licenciu Hana?
Ako získam licenciu Hana?

Video: Ako získam licenciu Hana?

Video: Ako získam licenciu Hana?
Video: SAP HANA - License Management 2024, Apríl
Anonim

V systéme SAP HANA studio, vyberte svoj systém v navigátore -> kliknite pravým tlačidlom myši -> Vlastnosti -> Licencia tab. V navigačnej oblasti vyberte možnosť zobrazenia licenciu . Upozorňujeme, že potrebujete autorizáciu systému LICENCIA ADMIN pre prístup na túto stránku.

Ako môžem získať licenciu SAP HANA?

Ako Nainštalujte licenciu SAP HANA kľúč. Teraz do Inštalácia požadovaný trvalý licenciu kľúč, prejdite na SAP HANA Štúdio>Systém (kliknite pravým tlačidlom myši na svoj HANA systém)>Vlastnosti> Licencia > Inštalovať licenciu kľúč. Prehliadnite si svoj. TXT licenciu textový súbor a kliknite na Otvoriť.

Následne je otázka, ako nainštalujem licenciu Hana z úrovne OS? Ako nainštalovať licenciu HANA pomocou príkazov OS

  1. Prihláste sa ako používateľ sidadm, pripojte sa k databáze cez hdbsql. Ak ide o jeden kontajnerový systém, skúste nižšie uvedený príkaz:
  2. Povoliť viacriadkový režim v hdbsql. hdbsql => mu.
  3. Potrebujete nový licenčný kľúč, ktorý si môžete stiahnuť z portálu podpory.
  4. Zadajte príkaz SET SYSTEM LICENSE ' '.
  5. Vykonajte príkaz príkazom: g.

Okrem toho, koľko stojí SAP HANA?

SAP teraz máte cenu Infrastructure as a Service za 3 595 dolárov mesačne za rovnaký 40-jadrový 512 GB box a 6 495 dolárov mesačne za 80-jadrový box s kapacitou 1 TB.

Čo je to Hana runtime?

Beh programu je obmedzená licencia, ktorá je určená len pre aplikácie SAP a metrikou je percento vašej hodnoty HANA Hodnota aplikačného softvéru (HSAV). Enterprise je na druhej strane neobmedzená licencia, ktorú možno použiť pre SAP, non-SAP, vlastné, hybridné aplikácie a aplikácie tretích strán.

Odporúča: