Obsah:

Môžem použiť Face ID na uzamknutie aplikácií?
Môžem použiť Face ID na uzamknutie aplikácií?

Video: Môžem použiť Face ID na uzamknutie aplikácií?

Video: Môžem použiť Face ID na uzamknutie aplikácií?
Video: Ako zaheslovať svoje iPhone appky? 2024, Smieť
Anonim

Ako riadiť ID tváre prístup pre konkrétne aplikácie . Prejdite do Nastavenia > ID tváre & Passcode. Ak chcete pokračovať, budete musieť zadať prístupový kód vášho iPhone. Pod Použite Face ID Pre: existuje možnosť Iné Aplikácie , klepnite na to a vy bude vidieť každý aplikácie ku ktorým ste udelili alebo zamietli prístup ID tváre.

Ako v tejto súvislosti povolím Face ID pre aplikácie?

Ak chcete nastaviť Face ID:

  1. Prejdite do Nastavenia > Face ID a prístupový kód.
  2. Klepnite na položku Nastaviť Face ID.
  3. Uistite sa, že držíte svoje zariadenie v orientácii na výšku, umiestnite svoju tvár pred zariadenie a ťuknite na položku Začíname.
  4. Umiestnite svoju tvár do rámu a jemne pohybujte hlavou, aby ste dokončili kruh.

Okrem toho, ako uzamknete aplikáciu Snapchat? Po nastavení hesla a preferencií klepnite na Zamknúť aplikácie & Priečinky na začiatok zamykanie istý aplikácie na vašom iPade alebo iPhone. Klepnite aplikáciu a potom vyberte Zámok alebo povoliť a Rýchle tlačidlo zapnuté a hore vpravo, čo vám umožní rýchlo klepnúť na zámok a klepnutím odomknete bez toho, aby ste museli zakaždým potvrdzovať.

Len tak, ako môžem uzamknúť určité aplikácie na mojom iPhone?

Krok 2: Prejdite na App chceš zámok withTouch ID/odtlačkom prsta na aktiváciu Touch ID. (Prejdite na možnosť Nastavenia v rámci App , kliknite na Passcode & Touch ID a potom zapnite Použiť Touch ID. Ak chcete, môžete prepnúť na možnosť Použiť prístupový kód uzamknutie aplikácií na iPhone s heslom.)

Funguje Face ID so slnečnými okuliarmi?

Bohužiaľ, ak nosíte polarizované slnečné okuliare alebo iné šošovky, ktoré zasahujú do vášho iPhone ID tváre senzory, môžu sa zablokovať ID tváre od správneho fungovania.

Odporúča: