Čo je ARC na plátne?
Čo je ARC na plátne?

Video: Čo je ARC na plátne?

Video: Čo je ARC na plátne?
Video: Сварщик дуговой сварки с использованием трансформатора для микроволновой печи 2024, Apríl
Anonim

Arc je nový video nástroj, ktorý sa testuje počas jesenného a jarného semestra 2019 Plátno . Arc poskytuje bohatú sadu funkcií na vytváranie, správu a prácu s videom v a Plátno kurz. Echo ALP, VoiceThread a možnosť nahrávať video súbory priamo do Plátno zostane.

V tomto ohľade, ako môžem použiť oblúk na plátne?

The oblúk () metóda vytvára an oblúk /curve (používa sa na vytváranie kruhov alebo častí kruhov). Tip: Ak chcete vytvoriť kruh s oblúk (): Nastavte počiatočný uhol na 0 a koncový uhol na 2*Math. PI. Tip: Použite metódu stroke() alebo fill() na skutočné nakreslenie oblúk na plátno.

Po druhé, čo je oblúkové video? Základy. Teoreticky, ARC má vám umožniť jedno spojenie medzi televízorom a čímkoľvek, čo používate na vytváranie zvuku: prijímačom alebo zvukovým panelom. Ty posielaš video k televízoru pomocou kábla HDMI a ten istý kábel HDMI posiela zvuk z televízora späť tým istým káblom. Nie sú potrebné žiadne ďalšie káble (t. j. optický kábel).

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, čo je Studio na plátne?

Štúdio plátna je komunikačný nástroj, ktorý umožňuje inštruktorom a študentom aktívnu spoluprácu prostredníctvom video a audio médií. Naučiť sa viac o Štúdio na Štúdio webovej stránky.

Čo sú médiá ARC?

Arc Media je videoprodukčná a dizajnérska agentúra. Vytvárame videá, ktoré stoja za pozretie. Náš tím kreatívnych profesionálov sa zameriava na kvalitu predprodukčných aspektov, ako je scenár, story-boarding, casting, vyhľadávanie lokácií a scénografia.

Odporúča: