Môžem používať prehliadač Google Chrome a Internet Explorer?
Môžem používať prehliadač Google Chrome a Internet Explorer?

Video: Môžem používať prehliadač Google Chrome a Internet Explorer?

Video: Môžem používať prehliadač Google Chrome a Internet Explorer?
Video: Stop Internet Explorer redirects to Microsoft Edge | How To Open internet explorer instead of edge 2024, Apríl
Anonim

Ak ste a Google Chrome používateľ, vy môcť stále použite Internet Explorer zvnútra Chrome spustiť a preskúmať takéto webové stránky. Raz IE Rozšírenie o kartu je nainštalované, vy môcť začnite používať internet Explorer (s ovládacím objektom prehliadača) bez toho, aby ste museli kliknúť na otvorenie internet Explorer.

Čo je týmto spôsobom Chrome a Internet Explorer?

Microsoft internet Explorer je momentálne k dispozícii len pre počítače so systémom Windows; ich podpora pre Apple (macosx) a ďalšie stolné počítače bola ukončená. GoogleChrome je Google odpoveď na prehliadanie webu na základe open source prehliadača WebKit.

Okrem vyššie uvedeného, je Chrome a Google to isté? Google Chrome je webový prehliadač (ako Firefox, Opera, Internet explorer <- nepoužívajte ten - a MicrosoftEdge). Google je vo vlastníctve Alphabet a vlastní obe Google Hľadať a Google Chrome spolu s Google mapy, Google Disk, Google+, Android, gmail a mnoho ďalších produktov.

Následne je otázka, ako urobím Google Chrome kompatibilný s Internet Explorer?

Chrome IE Otvoriť kartu Chrome v systéme Windows a kliknutím sem prejdite na Chrome Internetový obchod IE Karta webovej stránky. Používatelia, ktorí prvýkrát používajú: Kliknite na IE Ikona karty v Chrome panel nástrojov a ak sa zobrazí výzva, stiahnite/uložte súbor IE Tab Helper (ktorý vydáva Blackfish Software na údržbu IE Tab kompatibilita s novšími verziami Chrome ).

Je Chrome bezpečnejší ako Internet Explorer?

Vedci to zistili Chrome a Internet Explorer obaja implementovali druhy bezpečnosť obmedzenia, ktoré by sa považovali za pieskovisko. NSS to neustále zisťuje internet Explorer je lepší pri zisťovaní malvérových útokov než Firefox, Safari, Chrome a Opera.

Odporúča: