Môžeme napísať PL SQL MySQL?
Môžeme napísať PL SQL MySQL?

Video: Môžeme napísať PL SQL MySQL?

Video: Môžeme napísať PL SQL MySQL?
Video: PL/SQL Функции 2024, Apríl
Anonim

Zatiaľ čo MySQL má podobné komponenty, nie, vy nemožno použiť PLSQL v MySQL . To isté platí pre T- SQL používa čs SQL Server. MySQL má na svojom webe dostatok dokumentácie. vy Uvidím, že oboje PLSQL a T- SQL sú Turing-kompletné a pravdepodobne poskytujú o niečo viac funkcií.

Podobne sa pýta, je PL SQL a MySQL to isté?

PL / SQL (Procedure Language/StructuredQuery Language) je databázový jazyk používaný s Oracle Databáza. Takže PL / SQL je vyvinutý, pomocou ktorého je možné vykonávať dávkové spracovanie a ide o rozšírenie SQL . MySQL je databáza podobná Oracle a SQL Server, ktorý používa SQL Jazyk.

Niekto sa môže tiež opýtať, je MySQL lepší ako Oracle? Oracle je vhodnejší pre väčšie podniky, zatiaľ čo MySQL sa používa na menšie projekty. Z tých dvoch, MySQL je najpopulárnejší. Keďže sa používa s WordPress, ktorý je najpopulárnejším redakčným systémom pre blogovanie a vytváranie webových stránok, jeho používanie je častejšie než Oracle.

Tiež viete, aký jazyk sa používa v MySQL?

C C++

Kde sa používa PL SQL?

Časti aplikácií: PL / SQL programunits môže vrátiť množinu hodnôt (funkcií), príp PL / SQL rutiny môžu vykonávať databázové operácie (procedúry). Tieto funkcie a procedúry môžu byť vyvolané inými funkciami a procedúrami alebo (v prípade funkcií) použité v SQL Vyhlásenia.

Odporúča: