Keď používame krížovú aplikáciu v SQL Server?
Keď používame krížovú aplikáciu v SQL Server?

Video: Keď používame krížovú aplikáciu v SQL Server?

Video: Keď používame krížovú aplikáciu v SQL Server?
Video: Java Tech Talk: Telegram бот на java за 1 час 2024, Smieť
Anonim

APLIKOVAŤ KRÍŽOM vráti iba riadky z vonkajšie tabuľky, ktoré vytvárajú sadu výsledkov z funkcie s hodnotou tabuľky. to inými slovami, výsledok APLIKOVAŤ KRÍŽOM neobsahuje žiadny riadok výrazu tabuľky na ľavej strane, pre ktorý sa nezíska žiadny výsledok z výrazu tabuľky na pravej strane. APLIKOVAŤ KRÍŽOM pracovať ako riadok po riadku INNER JOIN.

Okrem toho, čo je krížové použitie v SQL Server?

JOIN operácie v SQL Server sú používa sa na spojenie dvoch alebo viacerých stolov. The APLIKOVAŤ KRÍŽOM operátor je sémanticky podobný operátoru INNER JOIN. Získa tieto záznamy z funkcie s hodnotou tabuľky a tabuľky, ktorá sa spája, kde nájde zodpovedajúce riadky medzi nimi.

Podobne, čo je krížové a vonkajšie použitie v SQL Server? APLIKOVAŤ SQL Server operátor má dva varianty; APLIKÁCIA KRÍŽOM a VONKAJŠIA APLIKÁCIA . The APLIKOVAŤ KRÍŽOM operátor vráti iba tie riadky z ľavého tabuľkového výrazu (vo svojom konečnom výstupe), ak sa zhoduje s pravým tabuľkovým výrazom. Inými slovami, pravý tabuľkový výraz vráti riadky iba pre zhodu ľavého tabuľkového výrazu.

Podobne sa možno pýtať, kedy použiť Cross Apply a Outer Apply?

APLIKOVAŤ KRÍŽOM možno použiť ako náhradu za VNÚTORNÉ SPOJENIE keď potrebujeme získať výsledok z hlavnej tabuľky a funkcie. APLIKOVAŤ možno použiť ako náhradu za UNPIVOT. Buď APLIKOVAŤ KRÍŽOM alebo VONKAJŠIA APLIKÁCIA tu môžu byť použité, ktoré sú vzájomne zameniteľné. Zvážte, že máte nižšie uvedenú tabuľku (s názvom MYTABLE).

Čo znamená Krížová aplikácia?

APLIKOVAŤ KRÍŽOM vráti iba riadky z vonkajšie tabuľky, ktoré vytvárajú sadu výsledkov z funkcie s hodnotou tabuľky. Inými slovami, výsledok APLIKOVAŤ KRÍŽOM neobsahuje žiadny riadok výrazu tabuľky na ľavej strane, pre ktorý sa nezíska žiadny výsledok z výrazu tabuľky na pravej strane. APLIKOVAŤ KRÍŽOM pracovať ako riadok po riadku INNER JOIN.

Odporúča: