Čo je to OpenJDK devel?
Čo je to OpenJDK devel?

Video: Čo je to OpenJDK devel?

Video: Čo je to OpenJDK devel?
Video: Oracle JDK vs OpenJDK: Что же устанавливать начинающему? 2024, Smieť
Anonim

java-1.7.0- openjdk .x86_64 je balík obsahujúci JRE. java-1.7. 0- openjdk - rozvíjať obsahuje vývojové veci (v podstate veci, ktoré by ste nemali potrebovať, ak chcete spúšťať iba Java aplikácie).

Tiež je OpenJDK to isté ako Oracle JDK?

OpenJDK je open source implementácia Java Platforma Standard Edition s príspevkom od Oracle a otvorené Java komunity. Takže medzi nimi nie je žiadny zásadný technický rozdiel Oracle JDK a OpenJDK . Okrem základného kódu, Oracle JDK zahŕňa, Oracle implementácia Java Plugin a Java WebStart.

Tiež je OpenJDK zadarmo na komerčné použitie? The OpenJDK zostava od Oracle je $ zadarmo , s licenciou GPL (s výnimkou Classpath, ktorá je bezpečná pre komerčné použitie ) a poskytujú sa spolu s nimi komerčné ponuka. Bude mať iba 6 mesiacov bezpečnostných záplat, potom vás Oracle zamýšľa upgradovať Java 12.

Tiež viete, obsahuje OpenJDK JRE?

JDK je Java Development Kit – je to JRE , ale s pridaným javacom (čo je to, čo potrebujete na kompiláciu zdrojového kódu Java) a ďalšími programovacími nástrojmi. OpenJDK je špecifická implementácia JDK. Java Developer Kit obsahuje nástroje potrebné na vývoj programov Java a JRE na spustenie programov.

Je Java 1.7 to isté ako Java 7?

celú cestu do 1.7 , taktiež známy ako Java 7 ) zvyčajne obsahujú vylepšenia JVM aj štandardnej knižnice, takže tieto dve zvyčajne musia bežať spolu a sú zabalené spolu v JRE. Ak nejaké prevádzkujete Java program na vašom počítači, máte nainštalované JRE. JDK je Java Vývojová súprava.

Odporúča: