Môžem mať na iPhone 2 účty Viber?
Môžem mať na iPhone 2 účty Viber?

Video: Môžem mať na iPhone 2 účty Viber?

Video: Môžem mať na iPhone 2 účty Viber?
Video: Как использовать ICloud Drive на вашем Mac, iPhone и iPad - Понимание синхронизации ваших файлов! 2024, Apríl
Anonim

vy môcť iba mať Viber na jednom primárnom zariadení. Telefóny môcť nikdy nebuďte sekundárnym zariadením. Ak chcete použiť Viber na viac ako jednom telefóne, vy bude potrebovať do mať dve rôzne účtov.

Tiež je potrebné vedieť, ako pridám druhý účet WhatsApp do môjho iPhone?

Krok 1: Stiahnite si a nastavte WhatsApp z AppStore, ak ste tak ešte neurobili. Krok 2: Otvorte aplikáciu Safari a prejdite na iOS. Othman.tv. Klepnite na „ WhatsApp 2" a potom ho stiahnite stlačením zeleného tlačidla. Krok 3: Budete vyzvaní, aby ste povolili inštaláciu, jednoducho kliknite na "Inštalovať".

Po druhé, môžem mať WhatsApp na dvoch telefónoch? Váš WhatsApp účtu môcť overiť iba jedným číslom na jednom zariadení. Ak ty mať dual SIM telefón , uvedomte si, že stále musíte vybrať jedno číslo na overenie WhatsApp . Neexistuje žiadna možnosť mať a WhatsApp účet s dva telefóny čísla. Prosím, neprepínajte opakovane medzi rôznymi zariadeniami a číslami.

Ako teda synchronizujem Viber s iným telefónom?

  1. Krok 1: Zálohujte si históriu na starom telefóne.
  2. Krok 2: Aktivujte Viber na novom telefóne. Po zálohovaní histórie na starom telefóne si stiahnite a aktivujte Viber na svojom novom telefóne.
  3. Krok 3: Obnovte históriu Viber na svojom novom telefóne.

Môže byť môj účet Viber napadnutý?

Príznaky hacknutý zariadenie: The Viber používatelia si môžu pozrieť celý zoznam aplikácií vo vašom zariadení a vy by ste mali nájsť aplikácie hacknite Viber ktoré sa nainštalujú bez vášho vedomia. Musíte tiež skontrolovať spotrebu dát, ak je vaša účet Viber na telefóne je hacknutý.

Odporúča: