Čo je to hrubé testovanie?
Čo je to hrubé testovanie?

Video: Čo je to hrubé testovanie?

Video: Čo je to hrubé testovanie?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Apríl
Anonim

CRUD testovanie je čierna skrinka testovanie . CRUD je skratka pre Create, Read, Update, Delete. CRUDtesting je iný výraz pre databázu testovanie . Databáza tvorí nevyhnutnú súčasť softvéru. Databáza tvorí chrbticu akejkoľvek aplikácie – webovej alebo desktopovej, dáta sú niekde uložené.

Navyše, čo znamená crud?

vytvárať, čítať, aktualizovať a mazať

Čo je to aplikácia CRUD okrem vyššie uvedeného? CRUD je skratka pre štyri základné typy SQL príkazov: Create, Read, Update, Delete. Väčšina aplikácií má nejaký druh CRUD a môžeme predpokladať, že sa s tým musel vysporiadať každý programátor CRUD v určitom okamihu. A aplikácia CRUD je ten, ktorý používa formuláre na získanie údajov do databázy az nej.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je surová analýza?

The CRUD Matrix je vynikajúca technika na identifikáciu tabuliek v databáze, ktoré sa používajú pri akejkoľvek interakcii používateľa s webovou stránkou. CRUD znamená „Vytvoriť, čítať, aktualizovať alebo vymazať“a CRUD Matrix identifikuje tabuľky zapojené do ľubovoľného CRUD prevádzka.

Čo je testovanie zdravého rozumu a dymu?

Testovanie zdravého rozumu sa vykonáva s cieľom skontrolovať, či boli nové funkcie alebo chyby správne opravené bez toho, aby sa zachádzalo do hĺbky. Cieľom testovanie dymu je overiť stabilitu systému na spracovanie regresné testovanie v budúcnosti. Testovanie dymu vykonávajú buď vývojári alebo testeri.

Odporúča: