Čo je testovanie jednotiek Oracle?
Čo je testovanie jednotiek Oracle?

Video: Čo je testovanie jednotiek Oracle?

Video: Čo je testovanie jednotiek Oracle?
Video: Раки от Которых Можно Сойти с Ума. Липинские Раки. 54 Рецепта!! N1 в Мире 2024, Apríl
Anonim

Vývojár SQL jednotkové testovanie funkcia poskytuje rámec pre testovanie Objekty PL/SQL, ako sú funkcie a procedúry, a monitorovanie výsledkov takýchto objektov v priebehu času. Vy tvoríte testy a ku každému poskytnete informácie o tom, čo sa má testovať a aký výsledok sa očakáva.

Podobne, čo je testovanie jednotiek v SQL?

Testovanie jednotiek SQL odkazuje na samostatný jednotkové testovanie údajov, schémy, uložených procedúr, funkcií, pohľadov a spúšťačov databázy. Ako Kód jednotkové testovanie cez NUnit alebo Visual Studio test prípady, UI testovanie s kódovaným používateľským rozhraním, SQL testovanie tiež zohráva dôležitú úlohu pri vytváraní robustnosti aplikácie a bez chýb.

Podobne, čo je utPLSQL? utPLSQL je open-source testovací rámec pre PL/SQL a SQL. Umožňuje automatizované testovanie: Balíčkov. Funkcie. Postupy.

Tiež vedieť, ako sa robí testovanie jednotiek?

TESTOVANIE JEDNOTKY je typ softvéru testovanie kde sa testujú jednotlivé jednotky alebo komponenty softvéru. Účelom je overiť, že každý z nich jednotka softvérového kódu funguje podľa očakávania. Testovanie jednotiek je hotové počas vývoja (fázy kódovania) aplikácie vývojármi.

Mali by jednotkové testy používať databázu?

vy by mal vedieť behať jednotkový test tisíckrát a to by mal dať vždy rovnaké výsledky. Jednotkové testovanie nie je určený test úplná funkčnosť aplikácie. Databáza prístup nespadá do rámca jednotkové testovanie , tak by ste nenapísali jednotkové testy ktoré zahŕňajú databázy prístup.

Odporúča: