Obsah:

Čo je 4 chan B?
Čo je 4 chan B?

Video: Čo je 4 chan B?

Video: Čo je 4 chan B?
Video: Кристофер "m00t" Пул: Анонимность в сети 2024, Apríl
Anonim

/ b / je náhodná tabuľa 4kanál kde môžete uverejňovať takmer čokoľvek. / b / je náhodná tabuľa 4kanál kde môžete uverejňovať takmer čokoľvek. Inými slovami, je to zadržiavacia doska pre spam (aby ostatné nástenky neboli zaplavené bezduchým obsahom), takže je tu pomerne veľa porna. Toľko porna.

Ako sa teda orientujete v 4 Chan?

Kroky

  1. Navštívte domovskú stránku a pozrite si zoznam násteniek. Prejdite na domovskú stránku 4chan.
  2. Prečítajte si pravidlá a často kladené otázky.
  3. Kliknite na nástenku a vyjadrite súhlas s prehlásením.
  4. Prezrite si stránky nástenky.
  5. Navigujte na nástenkách pomocou abecedných odkazov v hornej časti stránky.

Podobne, koľko stojí 4chan? Aj s 8,2 miliónmi unikátov stojí 4chan len za to $45, 000 . S 8,2 miliónmi jedinečných návštevníkov, ktorí si prezerajú viac ako 600 miliónov stránok za mesiac, je 4chan.org mimoriadne populárna webová stránka na zdieľanie fotografií a vytváranie meme. Ale nestojí to veľa – len o niečo menej ako Lexus GS10.

Prečo je teda 4chan populárny?

4kanál bol opísaný ako centrum internetovej subkultúry, s 4 kanály komunita má vplyv na vytváranie a šírenie prominentných internetových mémov, vrátane lolcats, Rickrolling a rage komiksov, ako aj aktivistických a politických hnutí, ako sú Anonymous a alt-right.

Ako fungujú 4chan ID?

Zapnuté 4 kanály webová stránka automaticky vygeneruje plagát ID pre každého užívateľa. A v mnohých jej komunitách, vrátane /pol/, toto ID sa pri každom príspevku zobrazuje vedľa názvu „Anonymný“. plagát ID predstavujú spôsob, ako odlíšiť rôznych anonymných používateľov od seba.