Čo je to kláves MacBook Option?
Čo je to kláves MacBook Option?

Video: Čo je to kláves MacBook Option?

Video: Čo je to kláves MacBook Option?
Video: How To Setup Your MacBook For Maximum Developer Productivity | 2023 2024, Apríl
Anonim

Zatiaľ čo Alt kľúčov Najobľúbenejšou funkciou je ovládanie menu Windows programy, Kľúč voľby na Mac je „rôzne“ kľúč ktorý spúšťa tajné funkcie a špeciálne znaky. kľúč . Ako ste pravdepodobne mohli uhádnuť, neexistuje Windows - logo kľúč na počítači Macintosh.

Otázkou tiež je, ako používate tlačidlo Option na počítači Mac?

Klávesnica PC ekvivalent Alt na a Mac sa nazýva Kľúč voľby , a nájdete Tlačidlo voľby na tvojom Mac ak pôjdete dvaja kľúče naľavo od medzerníka. Avšak, tlačidlo voľby na a Mac klávesnica sa používa iným spôsobom ako alt kľúč na WindowsPC.

Okrem toho, aký kľúč je šípka nahor na Macu? (⇧) Singel šípka hore je posun kľúč . (⇪) The šípka hore s čiarou pod ňou sa caps lock kľúč . (?) Väčšine ľudí príkaz nechýba kľúč pretože symbol je na klávesnici.

Po druhé, čo je kláves Command na klávesnici počítača?

CTRL je skratka pre ovládanie a je to hlavné kľúč na vašom systéme Windows PC na ktoré používate klávesnica skratky. Ak máte Mac, máte aj aControl kľúč , ale váš primárny klávesová skratka je Príkaz . Rovnako ako Alt/Option a Shift sú modifikátory kľúče . Keď ich stlačíte, nič zrejmé sa nestane.

Čo je to kláves f9 na Macu?

Štandardne v Mac OS X F- Keys poskytuje funkčnosť celého operačného systému. Napríklad ovládacia hlasitosť F3 a F4. F9 , F10 a F11 sa používajú na okenné triky Exposé.

Odporúča: