Aký je najlacnejší produkt Apple?
Aký je najlacnejší produkt Apple?

Video: Aký je najlacnejší produkt Apple?

Video: Aký je najlacnejší produkt Apple?
Video: *keď si APPLE FANÚŠIK* 2024, Apríl
Anonim

Pôvodná odpoveď: Ktorá je najlacnejšie krajine kúpiť produkty Apple ? The najlacnejšie Krajina na nákup počítačov Mac na svete je teraz Malajzia. Kvôli nášmu klesajúcemu Ringgitu sú Macbooky Pro a Macbooky v porovnaní s USD veľmi lacné. Základný model 13-palcového Macbooku Pro stojí v USA 1299 USD Apple Obchod.

Podobne sa možno pýtať, aký je najlacnejší notebook Apple?

Spoločnosť dala dve nové MacBook Airs na svojej webovej stránke v utorok: 11-palcový notebook a 13-palcový notebook, každý dostupný so 128 GB alebo 256 GB úložiskom. Za 899 dolárov, 11-palcový MacBook Air so 128 GB je najlacnejší MacBook Apple podľa AppleInsider niekedy ponúkol masovému trhu.

Okrem toho, sú produkty Apple lacnejšie v Dubaji? produkty Apple niesu lacnejšie v Dubaji ..

Aký je teda najlacnejší telefón Apple?

Najlacnejší iPhone teraz si môžete kúpiť iPhone 8 už od 450 dolárov. Apple oznámil najnovšie iPhone v utorok, iPhone 11. Oznámením o iPhone 11, 2-ročný iPhone 8 sa okamžite stal najlacnejším iPhone vo výrobe, s vyvolávacou cenou 450 dolárov.

Je lacnejšie nakupovať produkty Apple v Singapure?

Áno, ale ak máte trvalý pobyt v Singapur , uvedomte si, že bezcolné ceny platia len v prípade, že ste boli preč Singapur na viac ako 48 hodín. V opačnom prípade, obchod je povinný vám účtovať GST.

Odporúča: