Aký je rozdiel medzi vložením grafu a prepojením grafu?
Aký je rozdiel medzi vložením grafu a prepojením grafu?

Video: Aký je rozdiel medzi vložením grafu a prepojením grafu?

Video: Aký je rozdiel medzi vložením grafu a prepojením grafu?
Video: Absolútna vs relatívna adresa v HTML a CSS 2024, Smieť
Anonim

aký je rozdiel medzi vložením grafu a prepojením grafu ? an vložený graf je statický a automaticky sa nezmení, ak sa zmení pracovný hárok. a prepojený graf sa automaticky aktualizuje vždy, keď graf sa aktualizuje v Exceli.

Aký je rozdiel medzi prepojením a vložením týmto spôsobom?

Hlavný rozdiel medzi prepojením a vložením je miesto, kde sú údaje uložené a ako sa potom aktualizujú spojený alebo vložené. Do vášho súboru je vložený zdrojový súbor: údaje sú teraz uložené vo vašom súbore – bez pripojenia k pôvodnému zdrojovému súboru.

Tiež, čo to znamená vložiť položku? An objekt vytvorené jednou aplikáciou a vložené do dokumentu vytvoreného inou aplikáciou. Vkladanie a objekt , namiesto jednoduchého vloženia alebo prilepenia zaisťuje, že objekt zachováva svoj pôvodný formát.

Aký je rozdiel medzi vloženým zošitom a údajmi o prepojení?

Hlavný rozdiely medzi prepojené objekty a vložené predmety sú tam, kde údajov je uložený a ako ho aktualizujete údajov po umiestnení v Súbor programu Word. Ak ty vložiť pracovný list v váš prehľad obsahuje statickú kópiu údajov.

Aká je výhoda odkazovania na súbor namiesto jeho vkladania?

Jeden výhoda prepojenia a dokument (okrem udržiavania spojenia) je to, že zachováva vaše Slovo súbor dokumentu zmenšiť veľkosť, pretože údaje sú väčšinou stále uložené v hárku Excel a zobrazujú sa iba vo Worde. Jeden nevýhodou je to pôvodná tabuľka súbor musí zostať na rovnakom mieste.

Odporúča: