Ako môžem používať konzolu správcu balíkov?
Ako môžem používať konzolu správcu balíkov?

Video: Ako môžem používať konzolu správcu balíkov?

Video: Ako môžem používať konzolu správcu balíkov?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН с нуля за 6 часов [Next / React / Nest / PostgreSQL / Prisma / TS] 2024, Smieť
Anonim

Otvorte projekt/riešenie vo Visual Studiu a otvorte súbor pomocou konzoly v ponuke Nástroje > NuGet Správca balíkov > Konzola správcu balíkov príkaz. Nájsť balík chcete nainštalovať.

Ako týmto spôsobom otvorím konzolu správcu balíkov?

Otvorené vaše riešenie/projekt vo Visual Studiu. Vyberte NÁSTROJE -> NuGet Správca balíkov -> Konzola správcu balíkov z horného menu. Toto bude otvorte konzolu správcu balíkov.

Následne je otázkou, ako povolím migráciu v konzole Package Manager? Otvor Konzola správcu balíkov z Nástroje → Knižnica Správca balíkov → Konzola správcu balíkov a potom spustite povoliť - migrácie príkaz (uistite sa, že predvolený projekt je projekt, v ktorom je vaša kontextová trieda).

Okrem toho, ako zastavím konzolu Package Manager?

Ctrl + Tab nám môže pomôcť odísť Konzola správcu balíkov okno do iného okna, ale nezatvorí ho. Ak chcete zatvoriť Konzola správcu balíkov okno, použite SHIFT + ESC na zatvorenie aktuálne otvoreného okna vo Visual Studiu.

Ako otvorím konzolu správcu balíkov vo Visual Studio 2013?

Ak chcete získať prístup k NuGet správca balíkov v Visual Studio 2013 , prejdite na Nástroje > Knižnica Správca balíkov > Spravovať balíčky NuGet pre riešenie (alebo ak ste typ CLI, vyberte Konzola správcu balíkov ).

Odporúča: