Prečo by som mal používať AWS?
Prečo by som mal používať AWS?

Video: Prečo by som mal používať AWS?

Video: Prečo by som mal používať AWS?
Video: More than Coffee. Ламповый стрим джавистов. Говорим о наболевшем и не только. Отвечаем на вопросы. 2024, Apríl
Anonim

AWS poskytuje bezpečnosť a tiež pomáha chrániť súkromie tak, ako je uložené AWS dátové centrá. AWS infraštruktúra je navrhnutá tak, aby udržala vaše údaje v bezpečí bez ohľadu na veľkosť vašich údajov. Je to len váhy s vašou AWS používanie cloudu. AWS spravuje najvyšší štandard zabezpečenia a to je dôvod, na ktorý sa používatelia spoliehajú AWS.

Vzhľadom na to, prečo používame AWS?

Webové služby Amazon ( AWS ) je zabezpečená platforma cloudových služieb, ktorá ponúka výpočtový výkon, databázové úložisko, doručovanie obsahu a ďalšie funkcie, ktoré pomáhajú podnikom škálovať a rásť. Spustenie webových a aplikačných serverov v cloude na hosťovanie dynamických webových stránok.

Niekto sa môže tiež opýtať, prečo je AWS lepší ako ostatné? AWS je lepšie ako ich konkurentov, pretože: Nepokúšajú sa znovu vytvoriť staršie prostredia dátových centier. Vytvárajte jednoduché, primitívne služby, ktoré sú robustné a škálovateľné (S3, EC2 , SQS), potom skladať ich do služieb vyššieho rádu (RDS, EMR)

Tiež viete, čo je dobré na AWS?

Škálovateľné a prispôsobiteľné v skutočnosti, AWS je skvelé na budovanie podnikania zdola, pretože poskytuje všetky nástroje potrebné na to, aby spoločnosti začali s cloudom. Pre existujúce spoločnosti Amazon poskytuje nízkonákladové migračné služby, aby sa vaša existujúca infraštruktúra mohla bez problémov presunúť AWS.

Je dobré pre AWS pracovať?

AWS je teraz najziskovejším a najrýchlejšie rastúcim podnikom Amazonu. Takýmto tempom sa môže stať aj jedným z najobľúbenejších pracovísk pre inžinierov. Pozreli sme sa cez Glassdoor, Quora a ďalšie zdroje, aby sme zistili, čo ľudia hovoria o svojich skúsenostiach s prácou v AWS.

Odporúča: