Ospravedlňujú prostriedky eseje o cieľoch?
Ospravedlňujú prostriedky eseje o cieľoch?

Video: Ospravedlňujú prostriedky eseje o cieľoch?

Video: Ospravedlňujú prostriedky eseje o cieľoch?
Video: ЛАЙФХАКИ Стираем пряжу легко, просто, быстро! / КАК, ДЛЯ ЧЕГО, ЗАЧЕМ Я СТИРАЮ ПРЯЖУ перед вязанием? 2024, Smieť
Anonim

Koniec odôvodňuje The Prostriedky filozofia Esej . Otázka, či koniec odôvodňuje a znamená závisí od typu cieľa alebo konca, ktorý chce človek dosiahnuť znamená oni používajú. Ak obaja znamená a končí sú rovnako vznešené a dobré, o tom niet pochýb, pretože končí sú odôvodnený podľa znamená.

Ak vezmeme do úvahy toto, ospravedlňujú prostriedky ciele alebo ciele ospravedlňujú prostriedky?

účel svätí prostriedky , Dobrý výsledok ospravedlňuje všetky krivdy spáchané na jeho dosiahnutie. Napríklad vedie kampaň s nelegálnymi finančnými prostriedkami na základe teórie, že ak vyhrá voľby, koniec bude odôvodniť prostriedky alebo Policajt ju oklamal, aby priznala svoju vinu koniec niekedy ospravedlňuje prostriedky.

Podobne, ospravedlňujú ciele prostriedky v Macbethovi? THE KONIEC OSPRAVEDLŇUJE PROSTRIEDKY ! Aj keď sú ľudia robí mýlia sa robí to s väčším úmyslom robí dobré, zlé oni robiť sa stáva prijateľným kvôli výsledku.

Z toho vyplýva, že ciele vždy ospravedlňujú esej?

Predmet: „The koniec ospravedlňuje a znamená “– názor esej . The koniec ospravedlňuje a znamená “sa používa na vyjadrenie, že robiť zlé veci je prijateľné, ak dosahujú dôležitý výsledok. Výsledok nie je potrebný vždy byť dobrý – musí to byť dôležité. Tento argument vytvoril Niccolò Machiavelli v XVI. storočí.

Čo znamená, že cieľ neospravedlňuje prostriedky?

Fráza znamená že aj keď akcia bola alebo sa zdá nesprávna, výsledok alebo výsledok znamená naozaj to nebolo zlé. Fráza striktne sa vzťahuje na prípady, keď je morálny výsledok skutočne nadradený žiadnemu konaniu.

Odporúča: